Părintele Arsenie Boca a prezis marele cutremur din România! Semnele care prevestesc Apocalipsa


Părintele Arsenie Boca a prezis marele cutremur din România! Semnele care prevestesc Apocalipsa

Ce le-a spus părintele apropiaților.

Părintele Arsenie Boca este autorul mai multor profeții. De-a lungul timpului, el a prezis cele două cutremure care au lovit România în secolul trecut, dar a vorbit și despre un al treilea.

La 30 de ani de la dispariția sa, cuvintele părintelui considerat Sfântul Ardealului rămân în memoria celor care i-au fost în preajmă.

În așa numitele profeții, părintele Arsenie Boca a definit cutremurele ca fiind „cele două ouări”, pentru ca atunci când timpul va veni, o a treia se va produce și va pune întreg orașul la pământ.


Un cutremur major se va produce, probabil mai mare decât precedentele, și astfel, întreg Bucureștiul la fi lovit din toate direcțiile pentru ca, în cele din urmă, se dispară de pe harta României. Toate acestea vor fi precum o pedeapsă pentru că oamenii au păcate mult prea mari și, într-un fel sau altul, trebuie să plătească.

Citeste si: Profeția Părintelui Arsenie Boca despre postul Crăciunului: „E aproape”

Citeste si: O tânără a mers cu iubitul său necredincios la mormântul lui Arsenie Boca, însă bărbatul a refuzat să se închine. Ce a urmat e halucinant

Citeste si: Rugăciune către Maica Domnului care desface necazurile din viața ta

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, a spus el. Profeția cutremurătare a avut loc undeva înainte de anii 40.

Arsenie Boca le spunea apropiaţilor că ei nu vor prinde acest eveniment major pentru că se va petrece în secolul următor.

O altă mărturie despre profețiile lui Arsenie Boca aparține lui Radu Cinamar, citat în cartea „Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”.

„Ne-a mărturisit părintele că nu va mai dura mult şi va pleca spre Împărăţia Tatălui Ceresc, dar va părăsi această lume datorită unui complot mişelesc, al cărui scop este acela de-al otrăvi.

Totuşi, el nu va împiedica asta, deoarece atunci misiunea lui spirituală pe pământ va fi deja terminată. El a spus că în mod paradoxal şi într-un interval scurt de timp, atenţa lumii se va îndrepta asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere”, povestea bărbatul.


Abonează-te pe

Citește și:

Gheorghe Mărmureanu, avertisment după cutremurul din Albania: „Se rupe în două...”

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Profeția Părintelui Arsenie Boca despre postul Crăciunului: „E aproape”

O tânără a mers cu iubitul său necredincios la mormântul lui Arsenie Boca, însă bărbatul a refuzat să se închine. Ce a urmat e halucinant

Rugăciune către Maica Domnului care desface necazurile din viața ta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

DESCOPERĂ: Totul despre cine a fost Regina Maria a României. Naștere, nume real, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri