Gheorghe Mărmureanu, avertisment după cutremurul din Albania: „Se rupe în două...”


Ce spune cunoscutul seismolog despre cutremurul de azi.

Gheorghe Mărmureanu, președintele onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului, a făcut un avertisment după cutremurul din Albania, care a avut loc în urmă cu câteva ore, în urma căruia au murit cel puțin șase oameni.

Gheorghe Mărmureanu a analizat toată situația din lume pe plan seismologic și a anunțat că Africa este responsabilă de marile cutremure care au loc în Europa în această perioadă.

Citeste si: Cutremur de 6.4 grade în urmă cu puțin timp! Sunt zeci de victime

Citeste si: Profeția Părintelui Arsenie Boca despre postul Crăciunului: „E aproape”

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție terifiantă despre cutremur: „Dragii mei, din păcate...”

Este important de reținut că România nu va fi afectată de această acțiune directă a Africii, potrivit lui Gheorghe Mărmureanu. În Vrancea sunt de obicei cutremure de mare adâncime, iar aceste seisme generate de Africa sunt mai mult de suprafață.

Africa se rupe în două. Este o acţiune directă a Africii, pentru că deja acum toată lumea este acum convinsă că Africa este responsabilă de marile cutremure care au loc în Italia, de o parte şi de alta a Mării Adriatice, în Albania şi alte ţări care sunt acolo, inclusiv Serbia, Macedonia.

Tot ce pot să confirm la această oră este că aceste acţiuni ale Africii nu vor afecta România, pentru că văd că sunt numai cutremure de suprafaţă. În Vrancea avem mai mult cutremure de adâncime.

Aceste cutremure de suprafaţă nu pot afecta falia de mare adâncime a Vrancei, care la ultimul cutremur mare de anul trecut a fost la peste 150 km. Vom vedea mai târziu ce se mai întâmplă. Africa împinge către nord, se rupe… O parte din ea s-a rupt deja şi acţionează prin sistemul Adria, care înseamnă Marea Adriatică.

Asta va fi o acţiune de lungă durată. Partea dreaptă se rupe şi o ia către India. Partea dreaptă a Africii, împreună cu Madagascarul vor forma un nou continent, care se va depasa către India. Vom vedea ce se mai întmplă pe partea stângă”, a declarat, Gheorghe Mărmureanu, pentru România TV.


Abonează-te pe

Citește și:

Cutremur de 6.4 grade în urmă cu puțin timp! Sunt zeci de victime

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Maria Ghiorghiu, premoniție terifiantă despre cutremur: „Dragii mei, din păcate...”

Două cutremure în România, joi dimineața! Unde s-au simțit

Mădălina vrea să părăsească “Puterea Dragostei”! “Plec acasă! M-am săturat să fiu amenințată!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 6 decembrie 2020. Nativii zodiei Săgetător încep o relaţie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri