Papa a citit și A AMUȚIT: Profeția de care SE TEME întreaga lume! Însuși Nostradamus a cifrat-o de două ori...


Un manuscris antic, scris în limba aramaică, în urmă cu peste 2500 de ani, conține un set de profeții despre viitor.


In articol:

Acestea sunt cunoscute drept Profețiile de la Celestine și descriu cu lux de amănunte evoluția omului din acest mileniu.

Manuscrisul datează cam din anul 600 Î.Hr. şi prezice transformări uriaşe în societatea omenească. Este vorba despre o renaştere a conştiinţei, care nu e de natură religioasă, dar e spirituală.

Citeste si: Acatistul de mulțumire – Slavă lui Dumnezeu pentru toate

Manuscrisul descrie cum generaţiile care s-au succedat au progresat în procesul înţelegerii, au evoluat spre spiritualitate şi spre vibraţii mai înalte.

Fiecare generaţie înglobează tot mai multă energie şi acumulează deci tot mai mult adevăr, lăsând această moştenire generaţiei următoare, care o va duce mai departe.

Citeste si: Profeția cutremurătoare despre sfârșitul lumii, făcută de Isaac Newton! Savantul a vrut să o ia cu el în mormânt, de teamă

Manuscrisul e împărţit în nouă părţi, fiecare fiind dedicat unei anume Viziuni asupra vieţii, unui anume gen de intuiţie.

Cea mai terifiantă dintre ele este cea de a patra care vorbește despre lupta pentru putere.

Ne-am întrebat ce se întâmplă în interiorul fiinţei umane şi ce o face să vrea să controleze o altă fiinţă. Am aflat că atunci când un individ merge către un altul şi se angajează într-o conversaţie, se întâmplă următorul fapt: la sfârşitul conversaţiei, individul se simte mai puternic sau mai slab, depinde cum a decurs interacţiunea dintre cei doi. Din acest motiv, oamenii manipulează tot timpul. Dacă avem baftă şi punctul nostru de vedere e mai tare, vom primi un impuls psihologic.

Când controlezi o altă fiinţă, îi iei energia.

Îţi faci plinul pe socoteala altuia şi asta te motivează. Cel care câştigă, cel care-şi impune punctul de vedere asupra celuilalt, îl goleşte practic de energie, iar cel care pierde se simte sfârşit, slab, confuz. Mulţi oameni sunt complet inconştienţi în acest sens. Ştim doar că ne simţim slabi şi, dintr-o dată, când îi controlăm pe ceilalţi, ne simţim mai bine. Nu ne dăm seama că facem asta pe spezele altora. Furăm energie de la alţii. Mulţi oameni îşi trăiesc viaţa vânând permanent energia altora.

Citeste si: Ce ai fost într-o viață anterioară îți va spune data de naștere. Impresionant

Cea de-A patra Viziune aduce la vedere tendinţa umană de a fura energie de la alţi oameni, controlându-l, luându-le minţile. Este o crimă pe care o comitem deseori, pentru că ne simţim goliţi de energie, în imposibilitate de a mai face ceva. Această lipsă de energie poate fi rezolvată prin conectarea la surse mai înalte.

sursa: b1.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Brumă, dietă pentru viitoarele mirese. Slăbeşti până la 10 kilograme, înainte de nuntă

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

A murit Agnes Varda, prima femeie-regizor care a primit un Oscar de onoare

Top. Ce nume au ales romanii pentru copiii lor in 2018

Sfatul zilei de astăzi, miercuri 25 noiembrie 2020. Balanțele își împlinesc cel mai mare vis

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri