Ozana Barabancea la sala, la 8 luni de cand si-a taiat stomacul


Ozana Barabancea la sala de fitness, la 8 luni de cand a apelat la interventia chirurgicala pentru a slabi.

Ozana Barabancea la sala de fitness, echipata corespunzator si pregatita sufleteste pentru a incepe exercitiile fizice. Asa a fost fotografiata vedeta tv la inceputul saptamanii. La opt luni de cand a fost supusa unei operatii de micsorare de stomac, in urma careia a slabit vertiginous si a ajuns sa piarda aproximativ 50 de kilograme, vedeta tv trece la un alt nivel in procesul transformarii sale. De aceasta data, Ozana Barabancea isi lucreaza muschii si trage din greu, la sal, pentru a-si reface tonusul pielii, afectata serios in urma slabirii excesive.

Vedeta tv a inceput antrenamentele la inceputul acestei saptamani, la o sala de fitness complet utilata si ultra moderna. Jurata emisiunii de transformari lucreaza sub indrumarea unui instructor de fitness specializat in recuperare musculara.

Ozana Barabancea a slabit aproape 50 de kilograme in cele 8 luni care s-au scurs de cand si-a taiat stomacul, iar pielea sa a suferit transformari. Pentru ca este anotimpul rece si umbla imbracata, pana acum se pot sesizata schimbari majore doar la nivelului gatului, unde pielea s-a lasat si a inceput sa formeze zeci de pliuri.

Cel mai probabil si alte zone ale corpului au fost afectate, motiv pcare a impins-o pe Ozana Barabancea la sala, la 8 luni de cand a optat pentru interventia Gastric Sleeve.

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Actriţa Carol Channing a murit la 97 de ani

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri

Loading...