Oracolscop 02 - 08 aprilie 2018: Asculta-ti inima, caci ea te indruma in a gasi cele mai potrivite solutii

Oracolscop 02 - 08 aprilie 2018: Asculta-ti inima, caci ea te indruma in a gasi cele mai potrivite solutii
Oracolscop 02 - 08 aprilie 2018: Asculta-ti inima, caci ea te indruma in a gasi cele mai potrivite solutii

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Berbec- Rescue

Desi a cere ajutorul nu este un lucru tocmai usor pentru un om de succes, asta e ceea ce ai de facut in acest moment. Asculta-ti inima, caci ea te indruma in a gasi cele mai potrivite solutii in situatia in care te afli. Daca te simti vulnerabil cere sa fii ajutat in a gasi confortul emotional, spiritual si material. Evita sa fortezi lucrurile si renunta la sentimentul de teama ca nu ai suficient timp la dispozitie sau suficiente fonduri.

Ai incredere in intuitia ta si asteapta rabdator momentul potrivit.

Taur- Heal the “Ouch”

Vindecatorul sufletului este iertarea, iar aceasta perioada este benefica pentru linistirea inimii, a sufletului si a mintii, vindecarea fiind aspectul predominant in viata ta acum. Poti sa incepi prin  echilibrarea relatiei cu familia, in special cu acea persoana al carei nume iti vine primul in cap, in timp de citesti aceste randuri.

E posibil sa inri in contact cu diverse tipuri de terapii care iti pot dezvolta capacitatea ta naturala de a restabili starea de sanatate a celorlalti. Fii constient de amprenta pe care o lasi pe acest pamant sacru si in viata ta, si indrepata-ti pasii pe calea vindecarii.

Gemeni- Unexpected Visitors

Indiferent cat de detaliate sunt planurile tale si cat de clar crezi ca este drumul pe care te afli, in viata apar momente in care cele mai bune proiecte sunt intarziate de circumstante neprevazute.

Desi la prima vedere aceasta intarziere poate fi neplacuta, ea ascunde o surpriza ce te conduce catre o noua aventura. Bucura-te de aceasta schimbare, caci ea face parte dintr-un plan Divin, care e posibil sa nu se potriveasca intocmai cu agenda ta. Relaxeaza-te si renunta la control.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscopul lunii Aprilie de la Oana Hanganu: Doua zodii sunt norocoase, doua pierd totul

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru saptamana 2 - 8 aprilie: Doua zodii castiga bani, alte doua au noutati amoroase

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies