Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru saptamana 2 - 8 aprilie: Doua zodii castiga bani, alte doua au noutati amoroase


Astrologul Nicoleta Svarlefus prezinta previziunile astrologice ale saptamanii 2 - 8 aprilie pentru AstroCafe.ro.

Berbec

Accentul săptămânii se va afla pe segmentul financiar, în speţă pe situaţia banilor şi bunurilor comune cu alţii. Apar şanse deosebite de a analiza obiectiv acest segment de viaţă şi activitate. Sunt posibile câştiguri de la şi prin alţii, lămuriri şi rezolvări financiare surprinzătoare, dar şi aflarea unor detalii bine ascunse mai demult. Începând de miercuri şi până la finele săptămânii este rost de călătorii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, însă te poţi gândi şi la abordarea unor studii personale sau profesionale. Evenimente sociale cu multă lume.

Taur

Săptămâna este importantă în plan relaţional, întrucât se deschid oportunităţi de colaborare sau de implicarea într-o relaţie matrimonială oficială. Orice relaţie partenerială se va reconfigura, bine fiind să-ţi stabileşti termenii şi condiţiile în care vrei să se desfăşoare de acum încolo toate acestea. Influenţele astrale din aceste zile te ajută să pui ordine şi disciplină în activităţile şi proiectele comune cu ceilalţi.

Evită exagerările şi aşteptările prea mari de la alţii! De miercuri apar preocupări legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relaţiona cu instituţiile financiare. Discuţii erudite şi călătorii de tot felul.

Gemeni

Se conturează schimbări majore în plan profesional, respectiv la locul de muncă. Apar posibilităţi deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă. Deocamdată vin informaţii, au loc discuţii, dar concretizarea va apărea ceva mai târziu.

În a doua parte a săptămânii se vor evidenţia relaţiile parteneriale, atât cea cu partenerul de viaţă, cât şi cea cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Evită să vorbeşti prea mult despre tine şi planurile tale de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite de pe urma ta. Cheltuieli comune cu alţii, achitarea facturilor şi datoriilor de orice fel.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Horoscop Minerva pentru saptamana 1 - 7 aprilie. Urmeaza o perioada dificila pentru zodii cu probleme pe toate planurile

Horoscop zilnic AstroCafe - 31 martie. Doua zodii au parte de certuri si despartiri

Horoscopul aprilie Mariana Cojocaru: Ce zodii au noroc urias si ce nativi sufera din iubire

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri