Horoscopul lunii Aprilie de la Oana Hanganu: Doua zodii sunt norocoase, doua pierd totul


Mercur revine la mersul direct, dar Saturn şi Pluton îşi încep tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Apar noi provocări pentru zodii.

BERBEC

Berbecii  vor pune accent pe carieră şi bani, chiar dacă  în prima parte a lunii vor avea sentimentul că bat pasul pe loc.

În 15 aprilie va începe o perioadă excelentă pentru noi proiecte sau noi direcţii în viaţă.

Horoscopul lunii aprilie 2018 pentru zodia Berbec începe sub marcajul Lunii Albastre din ultima zi de martie, care a pus accent pe nevoia de echilibru şi armonie în relaţiile nativilor şi al intrării Micului Benefic Venus în casa Banilor din astrograma lor, care anunţă noroc în plan financiar.

Primele două săptămâni, cu Mercur încă retrograd în zodia lor, vor fi dificile pentru Berbeci.

Aceştia vor fi nevoiţi să îşi adapteze ritmul de viaţă sau de muncă la  ritmul celorlalţi, se vor confrunta cu amânări, întârzieri sau dificultăţi în negocieri şi în colaborările profesionale, iar în cuplu pot să apară probleme de comunicare.

În 15 aprilie, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec, iar a doua zi, Luna Nouă va avea loc în aceeaşi zodie.

Pentru nativi, mijlocul lunii aprilie se anunţă a fi prielnic pentru schimbare şi înnoire, pentru demararea de noi proiecte  sau pentru intrarea, cu dreptul, în noi relaţii.

Soarele aflat în zodia lor le va da energie, vitalitate şi încredere în forţele proprii, în timp ce planeta Uranus, ”pe ultima sută de metri” în zodia lor, îi va motiva să fie originali, independenţi şi creativi. La mijlocul lui mai, Uranus va intra în zodia Taur.

În 17 aprilie, asteroidul Chiron va intra în zodia Berbec şi îi va ajuta pe nativi să se vindece de eventuale răni emoţionale pe care le-au ţinut ascunse din teama de a nu deveni vulnerabili. Va fi un proces lent şi deloc uşor, dar absolut necesar şi eliberator.

În 18 aprilie, Saturn (planeta Responsabilităţii) şi în 22 aprilie, Pluton, (planeta Transformării) îşi vor începe tranzitul retrograd în zodia Capricorn, provocând schimbări majore în cariera nativilor Berbec.

Aceste schimbări pot însemna, pentru unii nativi, schimbarea domeniului de activitate şi îmbrăţişarea adevăratei vocaţii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru saptamana 2 - 8 aprilie: Doua zodii castiga bani, alte doua au noutati amoroase

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii

Horoscop Minerva pentru saptamana 1 - 7 aprilie. Urmeaza o perioada dificila pentru zodii cu probleme pe toate planurile

Horoscop zilnic AstroCafe - 31 martie. Doua zodii au parte de certuri si despartiri

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, luni 7 decembrie 2020. Leii se remarcă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri