Oltin Hurezeanu, AS-ul din maneca Faimosilor! In ce joc ar fi vrut sa il trimita acestia, in meciul cu adversarii?

Oltin Hurezeanu, AS-ul din maneca Faimosilor! In ce joc ar fi vrut sa il trimita acestia, in meciul cu adversarii?
Oltin Hurezeanu, AS-ul din maneca Faimosilor! In ce joc ar fi vrut sa il trimita acestia, in meciul cu adversarii?

Oltin Hurezanu, concurentul din Echipa Faimosilor de la “Exatlon” a oferit un spectacol total aseara, in cel de-al doilea joc contra Razboinicilor.

Concurentul, cel care a dovedit ca poseda cunostinte generale temeinice, fiind desemnat, in urma cu cativa ani castigatorul unui celebru concurs de cultura generala din Romania, Oltin s-a descurcat exemplar, aseara, la “Quizz Arena”.

Inainte de proba, pe plaja, strategiile realizate de Oltin Hurezeanu, Catalin Cazacu si Vladimir Draghia au destins atmosfera din tabara Faimosilor. Cu zambetul pe buze si constient de faptul ca Oltin este un concurent care ar putea aduce victoria pentru Faimosi, Vladimir a marturisit ca si-ar fi dorit ca Razboinicii sa concureze impotriva lui Oltin, ca reprezentant unic al echipei.

“La jocul acesta, noi am fi vrut sa concuram doar cu Oltin contra Razboinicilor!”, a spus Vladimir.

Oltin Hurezeanu a fost AS-ul din maneca Faimosilor, adversarii neavand nicio sansa impotriva acestuia, cel care a demonstrat inca o data ca, in ciuda intrebarilor dificile, poate iesi invingator in acest meci care ii testeaza cunostintele si informatiile acumulate de-a lungul timpului.


Premiul pus la bataie, un mousse de ciocolata si un caffe latte, a fost savurat si impartit de Oltin cu Giani Kirita si Catalin Cazacu, moment de relaxare in care cei trei au dezbatut pe marginea intrebarilor din concurs.

In aceasta seara, de la 19:45, la Kanal D, in jocul Arena Exatlon, telespectatorii vor putea afla ce echipa va fi nevoita sa isi desemneze propunerile pentru eliminare si cine va castiga imunitatea mult razvnita.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Exatlon 2 aprilie. Discutie aprinsa intre Giani Kirita si Vladimir Draghia! Au dat cartile pe fata, la trei luni de Exatlon

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Exatlon 2 aprilie. Geanina, despre cea mai mare dezamagire de la Exatlon: "Nu cred ca trebuie sa se ajunga la injurii" - Ce s-a intamplat inca din prima ei zi

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies