Obiceiurile proaste care afecteaza relația de cuplu


Obiceiurile proaste care afecteaza relația de cuplu

O relație se poate răci și în momentul în care, involuntar sau nu, unul dintre parteneri deprinde anumite obiceiuri proaste


In articol:

Iată care sunt acelea și cum le poți evita pentru că relația ta să fie salvată.

1. Bunele maniere sunt aruncate pe apă sâmbetei

Sunt multe cupluri în care cei doi au renunțat să se mai salute când se văd și nici nu mai folosesc “te rog” și “mulţumesc”.

La această conluzie a ajuns Christina Steinorth-Powell, un psihoterapeut specializat pe probleme de cuplu. Politețea este o formă de respect cu ajutorul căreia relațiile dintre oameni devin mai simple și mai trainice. De aceea, mulțumiți-i celui care să lângă voi că a făcut cafeaua de dimineață, că a pregătit micul dejun, că v-a călcat un tricou sau pentru că a dat cu aspiratorul. Aceste mici detalii țin vie relația.

Citeste si: Luni încep înscrierile în clasa pregătitoare. Calendarul complet si actele necesare de care ai nevoie pentru înscriere

Citeste si: Mai avea puțin până la naștere și visa în fiecare noapte oameni morți. La operația de cezariană medicii au rămas stană de piatră: "Dumnezeule, trebuie să filmez asta"!

2. Micile obiceiuri enervante de zi cu zi şi efectele lor neplăcute

Nu există om care să nu aibă un obicei prost și încă unul care să enerveze pe altcineva. Nu ducem gunoiul când coșul este plin, nu punem un alt sul de hârtie igienică când această se termină, nu închidem niciodată ușa la baie sau ne încuiem cu cheia când stăm cu orele în cadă, nu punem dopul la sticlă sau nu punem pachetul de unt la loc în frigider.

E adevărat că sunt doar niște obiceiuri, dar, așa cum le-am învățat, putem să și dezvățăm de ele. Însă, când le repetăm la infinit în cuplu, există marea posibilitate că ele să se contabilizeze undeva și să ducă la distrugerea relației.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Un medic din Carei i-a dus plicul cu bani unei bătrâne internate. „Dacă pensia dumneavoastră e mai mare..."

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Lidia Fecioru. Trei tipuri de bărbați de care trebuie să fugi

Horoscop 4-10 martie CASANDRA. Planetele vor aprind pasiunea pentru a explora mai mult lumea din jur

Previziuni Urania pentru perioada 2- 8 martie 2019. Uranus va intra în zodia Taurului. Lună Nouă în Pești


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este Irina FODOR. Noua prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri