Oana Roman o desfiinţează pe Olivia Steer! "Cred că doar terapia o mai poate salva!" Vezi de ce este REVOLTATĂ vedeta! EXCLUSIV


Oana Roman o desfiinţează pe Olivia Steer! Vezi de ce este revoltată vedeta!


In articol:

 

Olivia Steer, un critic dur al vaccinurilor, nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul anilor, soţia lui Andi Moisescu şi-a declarat, unde şi cum a putut, punctul de vedere, de mullte ori cu o virulenţă ieşită din comun.

Citeste si: Dieta minune a Ancăi Ciota, cu care prezentatoarea tv a slăbit 15 kilograme!

Ei bine, recent, vedeta a participat la o emisiune extrem de dezbătută în mediul online, unde a fost invitat şi doctorul Mihai Craiu. Reputatul medic a adus argumente categorice în sprijinul vaccinării, iar colegii de breaslă i-au lăudat prestaţia pe reţelele de socializare.

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu a subliniat că o astfel de dezbatere era necesară şi a taxat-o pe Olivia Steer pentru atitudinea sa sfidătoare, dar şi pentru că „a aberat pe teme medicale“. Totodată, Vasi Rădulescu şi-a felicitat colegul de breaslă, pe care l-a descris drept „un medic senzaţional şi un om minunat, plin de bun simţ, smerenie, tobă de carte“.

Citeste si: Mihai Voropchievici a făcut ANUNȚUL! Zodia care își schimbă viața pentru totdeauna în următoarea perioadă

Oana Roman o desfiinţează pe Olivia Steer! "Îmi pare rău pentru dânsa"

"Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte. În stânga avem o tanti umflată cu pompa de TV, cu privire sfidătoare, mestecând gumă, aberând pe teme medicale, întrerupând partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de bălării. În dreapta îl avem pe Craiu Mihai, un medic senzaţional şi un om minunat, plin de bun simţ, smerenie, tobă de carte, ce stă de dimineaţa până seara în spital şi mai găseşte timp şi pentru educaţie medicală. Cred că întâlnirea de azi a fost necesară. La fel şi imaginea asta. Să nu le uitaţi“, a scris Vasi Rădulescu pe Facebook în dreptul unei capturi foto din emisiune.

Nici vedetele nu au rămas indiferente în faţa acestei confruntări moderate de Gabriel Coveşanu. Oana Roman a scris un comentariu acid la adresa Oliviei Steer, mesaj care a fost apreciat de foarte mulţi internauţi.

 

"Doamna are un mare apetit pentru cuvintele "aicea" şi "atuncea". În rest, îmi pare rău pentru dânsa, dar cred că doar terapia o mai poate salva", este mesajul fiicei lui Petre Roman.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri