Oana Roman a vorbit despre barbatii care au inselat-o pe Madalina Ghenea! "Oare ce defect are o femeie atat de frumoasa..."


Oana Roman a incercat sa raspunda unei intrebari care, probabil, s-a aflat pe buzele multor cunoscatori ai showbizului romanesc.
Este vorba de Madalina Ghenea si impasul prin care aceasta trece in relatia cu Matei Stratan.

La început nu a fost foarte clar dacă băiatul a înşelat-o sau nu a înşelat-o, până când...ce să vezi? Mădălina Ghenea a scrie direct pe Instagram: Nu doar că m-ai înşelat Sec şi abrupt. Femeia recunoaşte că a fost înşelată şi că nu mai e niciun viitor între ei. Îmi aduc aminte că ea a avut o relaţie şi cu Philipp Plein care, la fel, a înşelat-o şi, la fel, s-a plâns pe Instagram. Şi atunci stau şi mă gândesc: ce defect ar putea avea o femeie atât de frumoasă, de tânără şi de celebră, astfel încât toţi bărbaţii să o înşele şi să ajungă într-o astfel de situaţie? În acelaşi timp stau şi mă gândesc că, ştiţi cum e, să fii frumoasă, tânără şi celebră nu e deajuns pentru a fi fericită. Noi toţi în această lume alergăm după bani, după celebritate, alergăm după frumuseţe.

Încercăm să ne construim o frumuseţe artificială, de cele mai multe ori, crezând că asta înseamnă fericirea. Iată, o femeie care este şi frumoasă, şi celebră şi ce vreţi voi nu este fericită, pentru că fericirea nu constă în aceste lucruri, ci în lucruri sufleteşti. Este un lucru pe care eu l-am învăţat în viaţa mea din propria experienţă şi stau şi mă gândesc că eu nu mai sunt nici tânără, nici cea mai frumoasă, nici cea mai slabă, nici cea mai minunată şi cu toate astea Dumnezeu mi-a dăruit un bărbat minunat şi un copil perfect şi eu trăiesc fericirea.....Deşi, nu sunt nici bogată şi nici cea mai frumoasă...poate sunt celebră, într-adevăr. Mă gândesc la toate fetele astea care cred că se operează de 100 de ori şi care îşi arogă această frumuseţe artificală crezând că vor fi fericite. Ei bine, nu, nici toate operaţile din lume nu vă vor face fericite”, a comentat Oana Roman in cadrul unei emisiuni online, scrie WOWbiz.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul saptamanii 20 - 26 noiembrie de la Oana Hanganu: Se schimba lista cu zodii favorizate de astre

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Oana Roman s-a demachiat si si-a aratat adevarata fata. Asa arata vedeta nefardata. Ce parere ai?

Horoscop 2018 Oana Hanganu. Astrele au pregatit un an provocator, in care lumea se va schimba

Horoscop 6-12 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Ce aduce Venus in Scorpion zodiilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Jador din echipa Faimoșilor a fugit plângând de la Survivor România!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri