Horoscopul saptamanii 20 - 26 noiembrie de la Oana Hanganu: Se schimba lista cu zodii favorizate de astre


Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2017. Soarele intră în Săgetător şi schimbă lista cu zodii favorizate de astre.

BERBEC

Berbecii nu au prejudecăţi în amor, dar nici tăria de a rezista tentaţiilor. În viaţa profesională,, au protectori şi noroc.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Berbec anunţă posibile schimbări în plan relaţional, chef de aventură şi interes pentru călătorii.

Din 22 noiembrie, Berbecii îşi vor face planuri de vacanţă, iar mulţi nativi vor avea oportunităţi nesperate de a călători, fie în interes profesional, fie doar „de plăcere”. Aceştia din urmă vor face rost de bani în mod surprinzător, pentru că vor beneficia de ajutorul şi generozitatea celor dragi.

În 22 noiembrie Soarele va intra în Săgetător şi le va aduce Berbecilor nu doar şansa de a călători, ci şi dorinţa de a studia, de a se perfecţiona profesional sau de a afla mai multe despre cultura sau istoria altor ţări.

De fapt, veşti bune în acest sens pot să apară chiar din primele zile ale săptămânii, când Berbecii pot primi o invitaţie-surpriză sau pot întâlni o persoană care le va deschide, ulterior, multe uşi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea Dragostei, momente de panică! Sora ei a ajuns la spital!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri