„Păstrăm legătura”. Ella Tina, despre secretul lui Jador


La câteva luni distanță de la despărțirea de iubitul său arab, Ella Tina a fost căutată din nou de Jador. Artistul nu o poate uita, cu toate că a spus de mai multe ori că nu mai este atras de aceasta. Ce a spus fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei” despre secretul lui Jador.


In articol:

Ella Tina a fost căutată foarte des de Jador, după ce a încheiat relația cu fostul său iubit arab, iar artistul i-a făcut o confesiune la care aceasta nu se aștepta.

Citeste si: „I-am văzut împreună pe stradă”. Ella Tina, trădată de cea mai bună prietenă

Ella Tina, despre secretul lui Jador

Ella Tina a declarat faptul că Jador a căutat-o foarte mult și i-a făcut o confesiune la care nu se aștepta. Artistul i-a spus fostei concurente din casa ,,Puterea Dragostei” că o să o iubească toată viața.

„A avut o perioadă în care mă căuta super-mult. Mi-a zis că o să mă iubească toată viața.

Noi ne-am mai întâlnit și la studio… Păstrăm legătura”, a declarat Ella Tina pentru FANATIK.

A existat o perioadă în care Jador i-a aruncat săgeți fostei sale partenere, iar ea a mărturisit că răceala care s-a produs între ei, a avut loc la câteva luni după ce s-a terminat emisiunea la care au participat și în cadrul căreia s-au cunoscut.

„Într-adevăr, a fost un timp în care nu prea ne vorbeam că nu îmi doream eu”, a

mai zis Ella Tina.

Citeste si: „Părinții nu ni-i alegem”. Ella Tina, bătută crunt de tatăl ei în copilărie. Mama vedetei este pe cale să își piardă viața

Ella Tina, despre secretul lui Jador

Ella Tina, despre secretul lui Jador

[Sursa foto: Instagram]

Ella Tina, trădată în iubire

Ella Tina a avut un an destul de greu, atunci când vine vorba despre dragoste, deoarece fostul său iubit arab a înșelat-o cu una dintre prietenele ei. Ea a fost foarte dezamăgită, mai ales din cauza prietenei sale, deoarece de la fostul partener nu mai are nicio pretenție.

Ea a spus că nu s-a așteptat niciodată ca prietena ei, cu care a dormit, cu care s-a așezat la masă cu prietenii ei, să îi ia omul iubit. Prima oară când a văzut anumite lucruri din partea ei a refuzat să creadă acest lucru, mai ales că și ea era într-o relație la momentul respectiv.

„Nu m-am așteptat niciodată ca această prietenă, cu care am dormit, cu care m-am așezat la masă cu prietenii mei, cu oameni de influență să-mi ia omul iubit. Prima oară când am văzut anumite chestii din partea ei am refuzat să cred acest lucru. Am refuzat să cred dat fiind faptul că ea avea iubit la momentul respectiv. Și, cu toate acestea, ea s-a dat la iubitul meu. Bineînțeles că am avut o ceartă cu ea. Am crezut că a renunțat. El e o zdreanță de om. E un zero pentru mine, dar de la ea aveam așteptări pentru că este femeie, suntem din aceeași zonă. Aveam un altfel de respect. Nu mă așteptam de la ea, văzându-mă în suferință, să se dea la ei. I-am văzut împreună pe stradă. Pentru mine a fost un șoc. Am trăit un șoc!”, a mai zis Ella Tina.

Ella Tina, despre secretul lui Jador

Ella Tina, despre secretul lui Jador

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți


Abonează-te pe

Citește și:

„Ne-am certat o dată la trei zile”. Ella Tina s-a despărțit de iubitul ei arab

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„I-am văzut împreună pe stradă”. Ella Tina, trădată de cea mai bună prietenă

„Părinții nu ni-i alegem”. Ella Tina, bătută crunt de tatăl ei în copilărie. Mama vedetei este pe cale să își piardă viața

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri