„Părinții nu ni-i alegem”. Ella Tina, bătută crunt de tatăl ei în copilărie. Mama vedetei este pe cale să își piardă viața

Ella Tina, bătută crunt de tatăl ei în copilărie
Ella Tina, bătută crunt de tatăl ei în copilărie

Fosta iubită a lui Jador a făcut mărturisiri dureroase despre copilăria ei, dar și despre starea de sănătate a mamei sale.

Ella Tina a vorbit sincer și deschis despre copilăria ei, care a fost umbrită de violența tatălui. Bărbatul a agresat-o fizic ani la rând, însă vedeta a avut totuși în înger păzitor: mama sa, pe care mai avea puțin și o pierdea. Cum a reușit bruneta să treacă peste aceste traume și să își continue drumul spre succes?

Citeste si: Fosta iubită a lui Jador, implicată într-un accident rutier grav! Cum se simte acum Ella Tina

Ella Tina, bătută crunt de tatăl ei în copilărie
Ella Tina, bătută crunt de tatăl ei în copilărie[Sursa foto: Instagram]

„Niciun copil n-ar merita anumite bătăi”

Fosta iubită a lui Jador este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde a reușit să își strângă o impresionantă comunitate de fani. Bruneta a mărturisit că în copilărie tatăl ei obișnuia să consume alcool, însă la un moment dat s-a oprit și a devenit creștin penticostal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Viața este nedreaptă și până la urmă părinții nu ni-i alegem noi, Dumnezeu ni-i dă. Încercăm să supraviețuim, indiferent cum e situația și mergem așa cum ne-a trasat Dumnezeu linia. Niciun copil n-ar merita anumite bătăi, care poate în zonele noastre ar fi normale. Atunci când bea, făcea ce făcea. Sincer, n-a fost o viață ușoară”, a povestit Ella Tina.

Citeste si: Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Ella Tina, bătută crunt de tatăl ei în copilărie
Ella Tina, bătută crunt de tatăl ei în copilărie[Sursa foto: Instagram]

Mama vedetei se confruntă cu probleme grave de sănătate

Ella Tina a dezvăluit că mama sa este oarbă și că a dus o viață foarte grea cu partenerul de viață. Femeia și-a pierdut vederea în urma unui abces la măsea, infecție care s-a dus la creier, iar în aproximativ trei zile a rămas fără vedere.

Mama vedetei nu și-a văzut niciodată soțul, dar nici fiica, asta pentru că nefericitul incident a avut loc pe vremea când avea numai 14 ani.

Chiar și așa, părinții ei sunt încă împreună și locuiesc în aceeași casă. Ella Tina spune că mama sa a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă.

„Mama mea a învățat la Arad, o școală specială pentru nevăzători, apoi a continuat să lucreze în Botoșani, la o fabrică de perii, ce era pentru nevăzători pe atunci și a avut apartamentul ei. Ea a acceptat, cum multe femei acceptă, nu o judec și nu este de judecat”, a mai spus bruneta.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Ceva probleme la inimă am”. Celia a ajuns pe mâna medicilor, la doar câteva luni după ce a născut

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies