O femeie de 46 de ani, mama a patru adolescenți, a ajuns la spital cu dureri abdominale și a aflat că e însărcinată în 5 luni: „Am crezut că e menopauza. Am fost devastată”


O femeie din Australia, mamă a patru a dolescenți, a rămas complet șocată să descopere că este însărcinată din nou, la vârsta de 46 de ani. Femeia și-a respins inițial simptomele crezând că se află la începutul menopauzei, dar controlul la doctor avea să îi schimbe complet viața. Iată impresionanta poveste a lui Rachel Hodgson și a soțului ei.


In articol:

Rachel Hodgson și soțul ei, Paul, locuiesc în Melbourne, Australia și au o poveste de viață de-a dreptul impresionantă, care a ajuns cunoscută în toate țările lumii. La 46 de ani, femeia a crezut că trece prin debutul mentruației, însă un control de rutină la doctor i-a arătat că este de fapt însărcinată în cinci luni cu cel de-al cincilea copil.

Totul s-a întâmplat în noiembrie 2020, atunci când a venit pe lumea fiica ei cea mică, pe care a numit-o Peggie Jean. Mezina s-a alăturat unei familii cu patru moștenitori, mai exact trei surori și un frate: Isabella, 22 de ani, Molly, 20 de ani, Olivia, 17 ani și Will, 15 ani.

Citeste si: De ce se îngrașă femeile gravide

Rachel Hodgson: „Am fost devastată la acea vreme”

Rachel și Paul sunt căsătoriți de 24 de ani și consideră că cel de-al cincilea copil, Peggie, este un miracol, însă lucrurile nu au stat la fel de la început. Femeia a recunoscut că a fost devastată când a aflat că este din nou însărcinată, asta pentru că la 46 de ani se pregătea deja să devină bunică, având în vedere că are copii adolescenți.

„Aveam 46 de ani când am născut-o pe Peggie. Am crezută că cei zeci de ani de scutece și nopți nedormite s-au încheiat de mult. Ne-am gândit că următoarea etapă va fi cea cu nepoți, deoarece aveam patru adolescenți.

Eram însărcinată în 19 săptămâni când mi-au spus doctorii, deși nu arătam și nu mă simțeam însărcinată. Pur și simplu am presupus că mi s-a oprit menstruația pentru că aveam 45 de ani și intram la menopauză. Niciodată nu m-am gândit că aș putea fi însărcinată. Am fost devastată la acea vreme. Nu ne-am gândit niciodată că asta este direcția în care merge viața noastră”, a mărturisit Rachel Hodgson.

Citeste si: Ce înseamnă când visezi haine de copil mic

Rachel Hodgson a născut al cincilea copil la 46 de ani

Rachel Hodgson a născut al cincilea copil la 46 de ani

Mama a cinci copii a recunoscut faptul că, în acea perioadă, plângea foarte mult. Avea deja 47 de ani și nu era pregătită sub nicio formă de o altă sarcină, însă a acceptat totul și acum se bucură enorm că a luat această decizie.

„Am plâns mult la început, dar am decis că așa a fost să fie și am acceptat-o. Peggie este copilul care ne-a schimbat viața și cu siguranță ne menține tineri. A fost cel mai bun lucru din lume pentru noi. Prietenii noștri au fost șocați, dar ne-au susținut. Nimeni nu putea să creadă că sunt însărcinată. Copiii au fost foarte primitori și încântați să vadă că au încă o surioară”, a mai mărturisit Rachel.

Citeste si: Ce înseamnă când visezi că ești gravidă. Care este semnificația visului

Peggie Jean s-a născut în timpul lockdown-ului

Cel de-al cincilea copil al familiei Hodgson s-a născut în timpul carantinei impuse din cauza pandemiei de Covid-19. La acea vreme, Rachel a luat decizia emoționantă de a-i permite fiicei ei mai mari, Isabella, să o ajute să nască, deoarece atunci studia să devină moașă.

Cu toate că formează o familie fericită, Rachel recunoaște că este puțin îngrijorată de modul în care diferența de vârstă o va afecta pe Peggie când va crește: „Întotdeauna fac matematică, mă gândesc câți ani voi avea când ea va fi la școală. Încă nu am fost confundată cu bunica ei, dar aștept”.

Rachel speră ca povestea ei să aducă speranța în sufletele femeilor în vârstă care încearcă să rămână însărcinate.

„Mi-ar plăcea ca povestea mea să fie un mesaj de speranță pentru femeile în vârstă, dar și o voce a rațiunii pentru cele cu sarcini neașteptate. A o avea pe Peggy la 46 de ani îmi aduce aminte că vârsta este doar un număr. Ea este micul nostru miracol și m-a învățat că totul se întâmplă cu un motiv. Ea este cea mai mare lecție din viața mea”, încheie ea.


Abonează-te pe

Citește și:

De ce se umflă picioarele. Care sunt cauzele

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

De când încep să te doară sânii când ești însărcinată. La ce să te aștepți în perioada sarcinii

Ce să faci când îți întârzie menstruația

De ce se modifică sânii în sarcină

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic
Sfatul zilei de vineri, 30 septembrie. Află ce zodie va trece printr-o despărțire
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri