O familie din Marea Britanie a primit o refugiată din Ucraina. După 10 zile tânara a fugit cu tatăl

O familie din Marea Britanie a primit o refugiată din Ucraina. După 10 zile tânara a fugit cu tatăl
O familie din Marea Britanie a primit o refugiată din Ucraina. După 10 zile tânara a fugit cu tatăl

Refugiata din Ucraina se apară după ce a fost acuzată că a stricat o familie. Ce spune despre acuzatiile care i se aduc

Povestea unei refugiate din Ucraina face înconjurul lumii de câteva zile. Sofiia Kardahym a fost primită în casa familiei Garnett din Marea Britanie și în câteva zile s-a îndrăgostit de bărbatul care o găzduia.

Acum cei doi își doresc să se mute împreună, iar Lorna, soția bărbatului, a dezvăluit ce a simțit când a aflat că cei doi vor să se mute împreună.

Lorna Garnett a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat exact între Sofiia Kardahym și soțul ei, Anthony.

Sofia și soțul ei au doi copii împreună, dar asta nu a împiedicat-o pe ucraineancă să se bage în căsnicia lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Refugiata din Ucraina
Refugiata din Ucraina a fugit cu britanicul care a găzduit-o[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Prima reacție a refugiatei Sofia, care a despărțit un britanic de soție! Ce făcea ucraineanca în casa în care a fost primită: „A decis că îl vrea și l-a luat”

„La început am avut rezerve în privința cazării unui refugiat în casa noastră – cine nu și-ar face griji?Aduceam un străin în casa noastră să locuiască cu noi. Este o decizie importantă și, deși nu eram sigură, a vrut să o facă. Situația din Ucraina este înspăimântătoare pentru oamenii obișnuiți, așa că am decis să pun un acoperiș deasupra capului cuiva și să-l ajut atunci când are disperată nevoie.

Și așa m-a răsplătit Sofia pentru că i-am dat o casă. Ea și-a pus ochii pe Anthony de la început, a decis că îl vrea și l-a luat. Nu i-a păsat de dezastrul lăsat în urmă. Tot ce știam a fost dat peste cap în decurs de două săptămâni. Nu știu ce m-aș fi făcut fără prietenii mei, care au fost aici pentru mine în fiecare minut de când a plecat.(...)
Ea stătea în pat până la 11.30 sau 12.00 după-amiază și când se trezea era foarte greu să discuți cu ea. Engleza ei este destul de bună, așa că nu a fost o barieră lingvistică. Pur și simplu nu era interesată să petreacă timp cu mine. În timpul zilei nu purta machiaj, nu își făcea părul și nu făcea niciun efort pentru aspectul ei. Dar asta se schimba după ora 17, când Tony urma să vină acasă.
Deodată, cobora cu buzele roșii, părul aranjat și bluza scurtă. La început mi-am spus că îmi imaginez sau că sunt geloasă într-un mod irațional. Dar din păcate am avut dreptate tot timpul.”
, a povestit Lorna Garnett pentru  The Sun.

Citeste si: Primul soldat rus judecat în Ucraina și-a primit sentința

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Cum se apără Sofia Kardahim în urma conflictului

La rândul ei, Sofiia Kardahym se apără și susține că nu ar trebui să fie judecată pentru ceea ce a făcut.

Citeste si: Volodimir Zelenski, primul interviu alături de soția sa, Olena. Prima Doamnă a Ucrainei a povestit cum a aflat că a început războiul

„Suspiciunile ei constante, tensiunea, pur și simplu ne-au împins pe mine și pe Tony mai aproape.

Ea a creat această situație sugerând în mod constant că ceva se întâmplă atunci când nu era cazul. Deci aceasta este vina ei. În ceea ce mă privește, ei și-au distrus relația cu mult înainte să sosesc eu. Relația lor a fost de vină. Nimic din toate astea nu este munca mea. A fost decizia mea să plec când am plecat și Tony a decis să vină cu mine. Părinții mei au spus că le este rușine și că nici măcar nu pot ieși afară din cauza mea. Se spune că din cauza mea nimeni din Marea Britanie nu va mai primi ucraineni.(...) În țara mea, este important ca refugiații să primească ajutorul de care au nevoie și povestea asta a generat opusul.(...) Oamenii îmi scriu că sunt o persoană oribilă, că am făcut un lucru rău pentru țara mea.”, a declarat Sofiia Kardahym.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

O femeie din Ucraina își descrie orașul după ce a fost cucerit de ruși: „Pare o apocalipsă zombi. Nu este nimeni aici”

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Vladimir Putin, mesaj către Ucraina de Ziua Victoriei. Liderul de la Kremlin le-a urat cetățenilor un viitor „pașnic și echitabil”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies