Vladimir Putin, mesaj către Ucraina de Ziua Victoriei. Liderul de la Kremlin le-a urat cetățenilor un viitor „pașnic și echitabil”


Vladimir Putin a transmis, în urmă cu scurt timp, un mesaj neașteptat ucrainenilor.


In articol:

Conflictul dintre Rusia și Ucraina durează deja de 75 de zile, timp în care teritoriul lui Zelenski s-a transmorfat într-un front de război, iar clădirile în mormane de moloz după atacurile nemiloase ale armatei ruse.

Zecii de mii de oameni și-au pierdut viețile, iar milioane au plecat în țări sigure, unde speră la un viitor mai bun.

Vladimir Putin a făcut mai multe declarații de-a lungul acestei perioade, iar de fiecare dată a reușit să șocheze pe toată lumea. În urmă cu puțin timp, liderul de la Kremlin a transmis din nou un mesaj prin care subliniază importanța denazificării Ucrainei, fiind în același timp convins că Rusia va ieși victorioasă din acest conflict.

„Astăzi, soldaţii noştri, precum strămoşii lor, luptă umăr la umăr pentru eliberarea ţării lor natale de sub mizeria nazistă, cu încrederea că, la fel ca în 1945, victoria va fi a noastră. Astăzi, datoria noastră comună este să prevenim renaşterea nazismului, care a provocat atât de multă suferinţă popoarelor din diferite ţări”, a declarat Vladimir Putin.

Citeste si: Se află sau nu România în pericol de război? Ce spune Ministrul Vasile Dîncu despre acțiunile Rusiei, după atacul din Transnistria

Vladimir Putin, mesaj către Ucraina de Ziua Victoriei.

Vladimir Putin, mesaj către Ucraina de Ziua Victoriei.

[Sursa foto: Pexels]

Vladimir Putin, anunț nou pentru ucraineni

În toate aceste zile de război, liderul de la Kremlin a dat de înțeles că invazia Ucrainei este, de fapt, o „operațiune militară specială” prin care armata rusă eliberează țara de naziști.

„Din păcate, astăzi, nazismul ridică din nou capul. Datoria noastră sfântă este să îi împiedicăm pe moştenitorii ideologici ai celor care au fost învinşi”, spune președintele rus.

Mai mult decât atât, Vladimir Putin a urat „întregului popor al Ucrainei- un viitor paşnic şi echitabil”.

Citeste si: Ce meserii sunt interzise pentru femeile din RUSIA? „Bărbaţii trebuie să câştige bani pentru familie."

Vladimir Putin, mesaj către Ucraina de Ziua Victoriei.

Vladimir Putin, mesaj către Ucraina de Ziua Victoriei.

[Sursa foto: Pexels]

Războiul ar putea sau nu ajunge și la noi în țară? Ce spune analistul militar Radu Tudor

Jurnalistul și analistul militar Radu Tudor confirmă informațiile venite din partea NATO, cele bazate pe surse apropiate de Vladimir Putin.

„Alianța Nord-Atlantică are informații precise din interiorul Puterii de la Kremlin despre planurile de atac care urmează în Ucraina. Să ne așteptăm la tot ce este mai rău, din această perspectivă. Niciodată în Europa, de la al Doilea Război Mondial, nu au avut loc asemenea orori, iar invazia rusească nu este doar asupra Ucrainei, ci asupra întregii Europe.

Sunt amenințate libertatea, democrația și este pusă la grea încercate întreaga Europă. Dacă aliații au determinarea de a susține Ucraina, Rusia va dori să transforme această țară în Afganistanul Europei: un conflict de lungă durată, un război care vizează terorizarea populației ucrainene, transmiterea amenințării dincolo de granițele Ucrainei, distrugerea economică și socială a acestei țări.

Acest război se apropie de noi. Amenințarea rusă este aproape de frontierele României. Bătălia din Insula Șerpilor este avertismentul că Rusia se apropie cu războiul său invadator de frontiera noastră", a spus Radu Tudor, conform Antena 3.


Abonează-te pe

Citește și:

Curiozități despre VLADIMIR PUTIN

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Ce bogății are UCRAINA

Cine este VLADIMIR ZELENSKI, preşedintele Ucrainei

Cine este Dinu Gavril. „O să ne distrăm maxim!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Teo Trandafir revine la TV cu forțe proaspete: „Echipa mea și cu mine am pregătit tot felul de surprize”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri