O adolescentă a făcut o poză pentru începerea şcolii, dar nu a observat cine mai era în cadru cu ea. Detaliul care a îngrozit pe toată lumea


O adolescentă a făcut o poză pentru începerea şcolii, dar nu a observat cine mai era în cadru cu ea. Detaliul care a îngrozit pe toată lumea

La începutul fiecărui an şcolar, mulţi elevi adoră să-şi facă poze pentru „prima zi de şcoală”, iar adolescenta Brooke Mills nu este o deloc o excepţie. În prima zi din clasa a VII-a, fata a rugat-o pe mama ei să îi facă o poză în faţa locuinţei, relatează The Dodo.

În curtea locuinţei lor, Mills s-a pozat în apropierea unui copac, iar la prima vedere, adolescenta şi cu mama sa nu au avut nici cea mai vagă idee că mai era şi altcineva în fotografie, aceasta fiind surprinsă la momentul perfect.

„Mica şedinţă foto” era deja în plină desfăşurare şi totul mergea ca pe roate. Dar, la un moment dat, mama adolescentei a observat un intrus.

„S-a îmbinat atât de bine în peisaj, încât l-am văzut doar după ce m-am uitat cu mai multă atenţie”, a spus Joy Mills, mama adolescentei, pentru The Dodo.

Un şarpe uriaş, încolăcit pe trunchiul copacului, se uita direct la adolescentă, scrie Medifax.

Mama sa i-a spus imediat să se îndepărteze de copac şi să vină lângă ea. Joy i-a spus fiicei sale despre incident doar după ce au plecat din zonă, iar imediat ce fata a văzut poza, aceasta a fost şocată.

Brooke Mills nu a avut nici cea mai vagă idee că din şedinţa sa foto a făcut parte şi un „prieten neaşteptat”.

Citeste si: Deochiul - privirea care secătuiește. Știai că poate duce la deces?

Citeste si: Ce familie frumoasă are Vladimir Draghia! El apare mereu la TV, dar cum arată fetele lui...

Citeste si: Singurul ceai care distruge celulele canceroase în 48 de ore. Totul despre cum să îl pregătești


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri