Ce familie frumoasă are Vladimir Draghia! El apare mereu la TV, dar cum arată fetele lui...


Ce familie frumoasă are Vladimir Draghia! El apare mereu la TV, dar cum arată fetele lui...

Vladimir Draghia apare mereu la TV, însă pasiunea pe care o citești în ochii lui se datorează familiei minunate pe care o are acasă! Câștigătorul Exatlon postează mereu pe rețelele de socializare fotografii cu soția și cu fiica lui, amandouă fiind de o frumusețe extraordinară! 

Mai mult decât atât, Vladimir nu se dă înapoi de a la dezvălui miilor de internauți care îl urmăresc, cât de frumos este să fii părinte, dar și cât de difil este! 

"Zora e un copil a cărui creștere nu este ușoară. Ne testează de cel puțin zece ori pe zi limitele răbdării. M-am descoperit de multe ori mic, foarte mic, raportându-mă la cine ar trebui să fiu pentru ea. Într-un fel, ne crește ea pe noi. Ce voiam să spun; creșterea ei e ca o escaladare de munte încă necartografiat. Un drum greu, complet necunoscut, dar cu priveliști care-ți taie respirația la fiecare ridicare de privire", a scris Vladimir Draghia pe Instagram.

Citeste si: Topul zodiilor EXPERTE în pat. E înnebunitor ceea ce știu să facă!

Citeste si: Sărutul îți poate schimba viața! Cercetătorii au dezvăluit un adevăr TERIFIANT

Citeste si: Singurul ceai care distruge celulele canceroase în 48 de ore. Totul despre cum să îl pregătești


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, o impresionanta fresca a Italiei secolului al XV-lea, in curand, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Exatlon

Parteneri