Nurgul Yesilcay, „vocea femeii” in Turcia: „Diversitatea rolurilor ma fascineaza”


Nurgul Yesilcay, interpreta Sultanei Kosem, din serialul omonim, este supranumita “vocea femeii” in Turcia, datorita rolurilor pe care le interpreteaza.

Talentata Nurgul, care pana nu demult a putut fi urmarita de telespectatorii romani  interpretand rolul unei femei modeste, asa cum era Gulseren, in “Furtuna pe Bosfor”, a trecut rapid la ipostaza de Sultana. De la inceputurile carierei si pana in prezent, Nurgul Yesilcay a trecut prin zeci de roluri in filme sau seriale, fiecare cu o alta poveste, o alta viata, actrita dovedind o versatilitate remarcabila.

“De la debutul meu actoricesc si pana in prezent am interpretat numeroase roluri, am redat tipologii diferite ale femeii. Primul rol jucat a fost al unei tinere rebele, apoi au urmat alte zeci de roluri in filme si seriale, toate diferite. Am fost si voi continua sa fiu <vocea femeii> in Turcia,”, spune Nurgul.

Rolul Sultanei Kosem a fascinat-o instant pe Nurgul Yesilcay, prin complexitate, prin dificultatea lui.

“Diversitatea rolurilor ma fascineaza. Dupa Gulseren (rol interpretat in “Furtuna pe Bosfor”) cea modesta, s-o interpretez pe cuceritoarea Kosem a fost minunat, fascinant de-a dreptul. Este fabulous sa conduci un Serai, sa faci parte dintr-o Dinastie, precum Kosem. Cand producatorul Timur Savci mi-a propus sa interpretez rolul celei mai importante femei de la curtea Imperiala, asa cum este cunoscuta Sultana Kosem, nu am stat pe ganduri si am acceptat imediat. Acum, Kosem face inconjurul Lumii. Imperiul Otoman are o istorie care atrage tot Globul. Serialul (Kosem – n.r.) este transmis lumea intreaga, in peste 80 tari”, declara actrita.

Nurgul Yesilcay poate fi urmarita in serialul de succes “Kosem”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri