„Nu-mi plăcea ca bărbat.” Ce a dezvăluit Maria Ciobanu despre relația cu Ion Dolănescu


Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au avut o poveste de dragoste care a atras atenția fanilor din acea perioadă, iar mulți dintre ei au regretat când cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Interpreta de muzică populară a dezvăluit care a fost motivul principal al despărțirii.


In articol:

În urmă cu mai mulți ani, Maria Ciobanu a menționat că, înainte de a avea o relație cu Ion Dolănescu, îl admira destul de mult. Artista era căsătorită și avea un copil mic, în momentul în care Dolănescu a început să îi facă curte.

Citește și: “După o lună de zile am aflat că sunt însărcinată.” O interpretă de muzică populară a povestit cum a rămas gravidă prin rugăciune

Ce a dezvăluit Maria Ciobanu despre relația cu Ion Dolănescu

Ce a dezvăluit Maria Ciobanu despre relația cu Ion Dolănescu

Ce a dezvăluit Maria Ciobanu despre relația cu Ion Dolănescu

[Sursa foto: Facebook]

Artistul a stat în preajma Mariei Ciobanu timp de trei ani în încercarea de a o seduce.

Ion Dolănescu a fost împreună cu trei femei de-a lungul vieții, mai exact, Iustina Băluțeanu, Maria Ciobanu și Margarita Valencioano, dar numai una dintre ele i-a fost soție.

Artista a declarat că idila lor a început în anul 1968 și că nu îi acorda atenție lui Dolănescu, dar îi plăcea foarte mult cum cântă.

 „Îmi plăcea cum cântă, dar, de ce să nu recunosc, nu-mi plăcea ca bărbat”.

Artista a spus că ea se înțelegea bine cu cel de-al doilea soț în acea perioadă, dar ulterior și-a dat seama că bărbatul era foarte gelos.

"Mergeam la recepţii de gradul zero, la familia Ceauşescu, unde se înmânau invitaţii nominale. Nu puteam să lipsesc şi nu puteam să mergem împreună. Iar el era extrem de gelos! La Revelionul 69 spre 70 am cântat cu Ion Dolănescu piesa «Au, lele, vino-ncoa!» denumită şi „Hăulita». Ne-a însurat lumea de-atunci. Se spunea că mi-am lăsat bărbatul şi m-am măritat cu Ion Dolănescu. Şi nu era aşa atunci…”, a mărturisit Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu a divorțat de soțul ei, iar odată cu trecerea timpului s-a îndrăgostit de Dolănescu.

Citește și: “Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul

Ce a dezvăluit Maria Ciobanu despre relația cu Ion Dolănescu

Ce a dezvăluit Maria Ciobanu despre relația cu Ion Dolănescu

[Sursa foto: Facebook]

Motivul despărțirii dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu

Ion Dolănescu avea 27 de ani și în momentul în care Maria Ciobanu s-a îndrăgostit de el, era căsătorit cu Iustina Băluțeanu.

„Ea a cântat prima haulită. Nu prea stăteam în cazarmă. Tot timpul ma duceam acasă la Iustina. Mi se parea ca e cea mai frumoasă femeie”, mărturisea Ion Dolănescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de șase ani. Ion Dolănescu a fost acceptat în Ansamblul Ciocârlia și atunci s-a îndrăgostit de Maria Ciobanu. Interpreta de muzică populară a dat de înțeles că motivul despărțirii dintre ea și artist a fost violența domestică. „Niciodata n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească. Nu le doresc nici dușmanilor mei să treacă prin ce-am trecut eu. Am suferit foarte mult. L-am divinizat pe Ion Dolanescu. Cum să mai țin acum la omul care mi-a luat copilul?”,  a mărturisea artista. 

Ce a dezvăluit Maria Ciobanu despre relația cu Ion Dolănescu

Ce a dezvăluit Maria Ciobanu despre relația cu Ion Dolănescu

[Sursa foto: Facebook]

Citește și:  “Maria Ciobanu nu prea era solicitată”. Dezvăluiri neștiute despre Maria Ciobanu. Gheorghe Turda povestește despre petrecerile lui Nicolae Ceaușescu

 


Abonează-te pe

Citește și:

“O să mă întorc.” Ce mesaj a transmis Maria Ciobanu, direct din America

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Zile în care nu se fac nunți în 2023. Nu este permis, potrivit tradițiilor Bisericii Ortodoxe Române

Maria Ciobanu și-a ales deja locul de veci. “Are o vârstă, a vrut să lase lucrurile aranjate.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„M-a șocat.” Ce gest a făcut Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman a rămas surprins
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri