Maria Ciobanu și-a ales deja locul de veci. “Are o vârstă, a vrut să lase lucrurile aranjate.”


Maria Ciobanu a decis să se pregătească din timp, așa că și-a ales locul unde ar urma să fie înmormântată. În capătul paralel al Aleii Artiștilor este înmormântat chiar fostul ei partener de viață.


In articol:

Maria Ciobanu este o îndrăgită și celebră interpretă de muzică populară, în vârstă de 84 de ani. Artista a reușit să își bucure publicul românesc cu vocea sa timp de foarte mulți ani, lumea numind-o și „ciocârlia muzicii populare”.


Având o vârstă destul de înaintată, cântăreața s-a pregătit din timp pentru trecerea în neființă, așa că și-a pregătit locul de veci.

Citeste si:  “Maria Ciobanu nu prea era solicitată”. Dezvăluiri neștiute despre Maria Ciobanu. Gheorghe Turda povestește despre petrecerile lui Nicolae Ceaușescu

Maria Ciobanu și-a ales deja locul de veci

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

Locația în care se află locul de veci al Mariei Ciobanu

Maria Ciobanu a făcut pregătirile din timp, pentru când va părăsi această lume. Celebra artista a ales deja locul în care va fi înmormântată după moartea sa. Mormântul artistei va fi localizat la Cimitirul Bellu din București, pe Aleea Artiștilor, sub un tei. Respectivul loc de veci este aproape de locul unde sunt înmormântați Adrian Pintea, Ioan Luchian Mihalea și Gheorghe Dinică.

Citeste si: Cine este Steliana Sima. „Mi-am pus trăirile în cântec”

Maria Ciobanu și-a ales deja locul de veci

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Mulţumesc tuturor celor care i-au trecut pragul” Casa memorială „Amza Pellea” din Băilești a fost închisă

„Doamna Maria a primit acest loc de pe Aleea Artiștilor, sub un tei. Probabil are o vârstă și a vrut să lase lucrurile aranjate din acest punct de vedere”, a declarat un paznic din Cimitirul Bellu, pentru Revista VIVA!.
Totodată, în capătul opus al Aleii Artiștilor, se află mormântul fostului ei iubit și partener de scenă, tatăl fiului ei, regretatul Ion Dolănescu.
„Așa știu și eu, că doamna Maria Ciobanu are loc de veci acolo”, a declarat Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Maria Ciobanu trăiește în America

Maria Ciobanu are cetățenie americană, și în ultimii ani a decis să se stabilească acolo, împreună cu soțul ei, Mircea Câmpeanu, la fiica cea mică a interpretei, Camelia Filip. Cântăreața de muzică populară mai vizitează România pe timpul verii. Aceasta și-a unit destinul de aproape 40 de ani cu Mircea Câmpeanu, fostul soț al Ilenei Sărăroiu. Înainte de această căsnicie, Maria Ciobanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu regretatul Ion Dolănescu.

Citeste si: "Dacă aș fi avut nevoie, m-aș fi dus la bancă să iau din banii mei, nu că am împrumutat" Ce pensie are Mioara Velicu. Artista a avut o primă reacție la zvonul că s-ar fi împrumutat de la bancă

Maria Ciobanu și-a ales deja locul de veci

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „E lucidă”. Maria Ciobanu se întoarce în România! Ce spune Ionuț Dolănescu despre starea de sănătate a mamei sale

Averea Mariei Ciobanu

Cântăreața deține o avere de aproximativ două milioane de euro. Totodată, Maria Ciobanu are trei vile în Capitală, câteva apartamente și terenuri, dar și bijuterii în valoare de peste 100.000 de euro.
„Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă. Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier”, a declarat Dragoș Dolănescu potrivit ego.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

„M-am rugat la Dumnezeu.” Un cunoscut artist de muzică populară a fost diagnosticat cu tumori

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

 “Maria Ciobanu nu prea era solicitată”. Dezvăluiri neștiute despre Maria Ciobanu. Gheorghe Turda povestește despre petrecerile lui Nicolae Ceaușescu

Cine este Steliana Sima. „Mi-am pus trăirile în cântec”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Îmi place ce văd acolo.” Armin Nicoară este abonat constant pe platforma pentru adulți a Danielei Crudu! Nașa Georgiana Lobonț a fost pusă în categoria de fantezii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri