“Nu cred că vreodată întâlnirea cu acest om îmi va face plăcere.” Întâlnirea dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, într-un cimitir


Interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda, s-a întâlnit cu Nicoleta Voicu în cimitir.


In articol:

Cei doi artiști, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au format o relație timp de un an, dar lucrurile au luat întorsătura când lucrurile s-au stricat intre ei și au început să facă acuzații și să își împartă reproșuri unul celuilalt. Așadar, separarea lor a pus punct oricărei legături între cântăreți.

Nicoleta Voicu nu vrea să dea ochii cu Gheorghe Turda

Însă, cum destinul fiecăruia este imprevizibil, aceștia au ajuns sa se întâlnească întâmplator în in același loc, mai exact, într-un cimitir. In mod surprinzător, cei doi nici măcar nu au vrut sa se privească.
Interpreta de muzica populară, Nicoleta Voicu a declarat ca aceste revederi cu omul pe care l-a iubit odată nu ii fac plăcere și nu au nicio importanta.

Din acest motiv, a evident in mod evident sa se învârtă prin cerurile comune cu Gheorghe Turda. In momentul in care Nicoleta l-a văzut pe artist la înmormântarea lui Alexandru Arșinel, a preferat sa părăsească rapid cimitirul. Ea a spus faptul că cimitirul este o metafora pentru scandalurile prin care au trecut cei doi, însemnând faptul ca toți suntem egali in fata morții.

Citeste si:  “Maria Ciobanu nu prea era solicitată”. Dezvăluiri neștiute despre Maria Ciobanu. Gheorghe Turda povestește despre petrecerile lui Nicolae Ceaușescu

Întâlnirea dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, într-un cimitir

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ,,Am scăpat ca prin minune de la moarte”. Gheorghe Turda, declarații neștiute despre el

”Crede-mă că dacă mi-aș fi dorit să ne întâlnim și să ne salutăm, aș fi putut să creez un moment de genul acesta. Dar nu mi-am dorit, motiv pentru care am plecat foarte repede din cimitir. Revederea sau reîntâlnirea cu acest om niciodată nu o să îmi trezească vreun sentiment. Dacă cu coada ochiului am reușit să îl fac să se împiedice, îți dai seama dacă m-aș fi uitat așa...Este ca o ironie a sorții, ne-am întâlnit într-un loc și într-un moment în care trebuie să conștientizăm cu toții că în fața morții toți suntem egali. Nu cred că vreodată întâlnirea cu acest om îmi va face plăcere, motiv pentru care, pentru a evita o întâlnire viitoare, în cimitir sau mai știu eu unde, chiar am plecat să nu fiu văzută”, a mărturisit Nicoleta Voicu, pentru un post TV.

Pe de alta parte, folcloristul Gheorghe Turda nu i-ar fi refuzat un simplu salut fostei iubite, dacă ea îndrăznea să ofere un gest ca acesta. Așadar, Gheorghe Turda pare de-a dreptul dezinteresat când vine vorba de o relație fireasca între doi oameni care s-au iubit cu ceva timp în urma.
”Mi s-a părut și mie că o văd, dar nu mă interesează. Nu am fugit de ea, eu nu sunt un laș. Eu iau în piept orice situație. Dacă ne uitam ochi în ochi și ne făceam un semn de a ne saluta, cu drag îi răspundeam la salut.”, a spus și Gheorghe Turda.

Citeste si: Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor

Întâlnirea dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, într-un cimitir

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe

Citește și:

,,Am scăpat ca prin minune de la moarte”. Gheorghe Turda, declarații neștiute despre el

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

ŞOC! Gheorghe Turda și iubita mai tânără cu 23 de ani s-au despărțit

Nicoleta Voicu, primele declarații după împăcarea cu Gheorghe Turda: „Încă suntem confuzi...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri