,,Am scăpat ca prin minune de la moarte”. Gheorghe Turda, declarații neștiute despre el


Gheorghe Turda a vorbit în cadrul unui interviu despre viața lui și a făcut foarte multe dezvăluiri neștiute. Artistul a vorbit despre care a fost cea mai grea încercare și despre cât de greu i-a fost să își refacă viața amoroasă, după ce soția lui s-a stins din viața.


In articol:

Gheorghe Turda a vorbit despre cât de grea este singurătatea, după o vârstă anume și despre cât de mult a încercat să treacă peste perioada grea din viața lui, și anume, momentul în care soția lui s-a stins din viață.

Citeste si: ŞOC! Gheorghe Turda și iubita mai tânără cu 23 de ani s-au despărțit

Gheorghe Turda, despre accidentul teribil din America

Artistul a trăit foarte multe experiențe care l-au marcat, iar una dintre ele este când aproape murea, într-un turneu în America, în anul 1994. El se afla într-un autoturism, cu mai mulți colegi, unde au fost victimele unui accident teribil.

Gheorghe Turda era cel care conducea mașina și a povestit cum a văzut-o pe cea care i-a dat viața și a rugat-o din suflet să îl scape de moarte. Cu ajutorul lui Dumnezeu, artistul a supraviețuit accidentului mortal.

Am avut o cumpăna în viața mea, în America, din fericire pentru mine am scăpat cu viață. Mi s-a înscenat ceva cum a fost la Teo Peter (n.r.

fondatorul trupei Compact care a încetat din viață pe 4 decembrie 2004, în urma unui accident rutier tragic. Taxiul în care se afla a fost lovit de un soldat american, aflat în stare de ebrietate), am scăpat ca prin minune de la moarte. Când m-au scos din centuri, după ce s-a răsturnat mașina, am strigat “Ajută-mă, Doamne!”. Și am văzut-o pe mama ca într-un vis și am rugat-o să mă scoată din ghearele morții.
S-a întâmplat în 1994, la campionatul de fotbal de la Chicago”,
a spus Gheorghe Turda pentru Fanatik.

Gheorghe Turda

Gheorghe Turda, despre accidentul mortal din America

[Sursa foto: Instagram]

Artistul a vorbit și despre singurătate și a spus că poate să spună sigur că aceasta ucide. Din momentul în care soția lui s-a stins din viața nu și-a dorit să își mai împartă viața cu nimeni.

„Singurătatea ucide, asta pot să spun sigur. După ce a plecat Beti nu am luat decizia să vină cineva lângă mine, și la prima relație și la a două mă refer. Eu sunt în tip sociabil, un om care aparține tuturor, toți vor să stea lângă Gheorghe Turda. Și când a apărut prima relație mi-a fost foarte greu să decid, am făcut pasul, dar nu a mers. Am repetat a două oară și tot nu a mers”, a mai spus artistul.

Gheorghe Turda a mai declarant că acum este foarte bine, un om circumspect și nu îl interesează nicio relație. El consider că are o familie foarte frumoasă și că nu mai are nevoie de absolut nimic.

„Acum sunt foarte bine, m-am lecuit din toate punctele de vedere, sunt foarte circumspect și nu mă mai interesează nicio relație. Am o familie foarte frumoasă, două fete, doi gineri, trei nepoți, ce să-mi mai trebuiască altceva? Poate o relație plină de înțelegere și de armonie, dar cine va dori să vină lângă mine nu va putea, pentru că relația pe care am avut-o cu soția mea nu o poate înlocui nimeni”, a mai declarant Gheorghe Turda.

Citeste si: Marcela Fota are o nouă relație, la aproape doi ani după ce a rămas văduvă

Cum a cunoscut-o artistul pe soția lui

Gheorghe Turda, despre viata lui

Gheorghe Turda, despre accidentul teribil

[Sursa foto: Instagram]

Gheorghe Turda a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui. El a spus că era student în anul 1970 când marii specialiști în folclor l-au trimis la un concurs în București.

Eram student în anul 1970 când m-au depistat marii specialiști în folclor la un concurs și m-au trimis la un concurs la București, unde am luat locul întâi. Au zis: acest băiat trebuie să vină la marele ansamblu “Rapsodia Română” din București, cu repartiție guvernamentală. Înainte de a pleca în turneu prin țară, cu ansamblul, am mers la Brașov. Atunci una din colegele mele, tot Elisabeta o chema, mi-a prezentat-o pe balerina Elisabeta Popescu, o fată înaltă și frumoasă, un corp superb și foarte serioasă în ceea ce făcea. Ne-am văzut, ne-am plăcut și după niște ani am devenit prieteni și am avut o relație foarte serioasă care a dus la o căsătorie în anul 1977, în data de 21 mai. Și astăzi, când mă gândesc la ea, îi spun “draga mea Beti”, a mai spus el.

Citeste si: Nicoleta Voicu, primele declarații după împăcarea cu Gheorghe Turda: „Încă suntem confuzi...”


Abonează-te pe

Citește și:

ŞOC! Gheorghe Turda și iubita mai tânără cu 23 de ani s-au despărțit

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine a fost Elena Ceaușescu, considerată „geniul rău” al dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu

Nicoleta Voicu, primele declarații după împăcarea cu Gheorghe Turda: „Încă suntem confuzi...”

Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Monica Bîrlădeanu. „Toate lucrurile astea îţi dau un complex extraordinar”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri