Nicoleta Voicu, primele declarații după împăcarea cu Gheorghe Turda: „Încă suntem confuzi...”


Nicoleta Voicu, primele declarații după împăcarea cu Gheorghe Turda. Ce a transmis artista după ce s-a aflat că s-a împăcat cu Gheorghe Turda.


In articol:

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, primele declarații despre împăcare! Cei doi artiști sunt din nou împreună, după mai bine de un an de la separare.

Cei doi artiști și-au mai dat o șansă, iar acum sunt hotărâți să fie împreună până la finalul vieții. Nicoleta Voicu susține că timpul a rezolvat problemele dintre ei, iar Gheorghe Turda este cel care a făcut primul pas.

Gheorghe Turda a impresionat-o pe iubita sa

„S-au așezat lucrurile în timp și au tot venit reacții pozitive din partea lui Gheorghe Turda către mine. a lăsat câteva rânduri la una dintre postările mele în care spuneam că sunt un om care și-a văzut tot timpul de viața lui, care nu a destrămat familia nimănui. Și cred că i-a plăcut foarte mult. Cunoscându-mă, a simțit nevoia să lase câteva rânduri acolo și m-a impresionat acest lucru. Au fost de la început câteva tatonări. Ne-am tot întâlnit. Noi am tot fost văzuți de vecinii mei împreună. Eu sunt o persoană asumată.”, a declarat Nicoleta Voicu în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: ŞOC! Gheorghe Turda și iubita mai tânără cu 23 de ani s-au despărțit

Nicoleta Voicu, primele declarații după împăcarea cu Gheorghe Turda: „Încă suntem confuzi...”
Nicoleta Voicu, dezvăluiri de suflet despre împăcare

Cu toate acestea, Nicoleta Voicu nu vrea să considere o relație tot ce se întâmplă între ea și artist, ci mai mult un moment de pace și liniște, iar dacă totul va fi la fel de frumos, relația o va lua pe drumul dorit de amândoi.

Citeste si: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, întâlnire secretă, la un an de la despărțire! „Nu știe ce vrea! Nu mă lasă în pace”

„Nu am de ce să am o relație sau o întâlnire cu un bărbat pe ascuns. Eu nu pot să spun că suntem în punctul în care avem o relație, însă suntem la momentul de pace, de liniște și vom vedea dacă lucrurile trăite au fost în favoarea noastră, ne-au învățat ceva. Mie mi-a fost mult mai greu fără el. Sunt mult mai bine decât în perioada în care nu ne vorbeam. Încă suntem confuzi, sunt sigură că nu este totul perfect. Este ceva-ul ăla care nu s-a rupt între noi, fizic am fost separați, dar sufletește nu.”, a mai spus ea.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Raed Arafat, declaraţie de maximă importanţă despre Covid-19! "Are virusul şi transmite"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri