Nu mai reincalzi aceste alimente! Pot deveni otravitoare


Mancarea ramasa dupa un pranz sau o cina copioasa poate fi consumata si a doua zi, cred cei mai multi dintre noi. Se pune la microunde, insa nu mai are acelasi gust.

Stiai insa ca nu toate alimentele pot fi reincalzite si mancate a doua zi? Unele dintre ele sunt chiar otravitoare. Este important sa gatesti alimentele bine, astfel incat sa nu le consumi crude. Iata la ce trebuie sa fii atenta.

Ulei vegetal

Reincalzirea lui te expune la boli de inima, atac cerebral si chiar cancer. Cercetari recente au aratat ca incalzirea uleiurilor polinesaturate poate duce la eliberarea unei componente chimice ce provoaca boli grave.

Legume

Daca legumele gatite sunt tinute intr-o zona in care temperatura este sub patru grade sau daca ai de gand sa le pastrezi mai mult de 12 ore, cel mai bine sa le congelezi.

Citeste mai multe aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Le dai copiilor paracetamol? Un celebru medic din Romania trage un semnal de alarma: "Atentie!"

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Adevarul despre pomelo din supermarket. Ce contine, de fapt, acest fruct. Mai cumperi?

Cum te poate ucide orezul in combinatie cu legume? Sigur nu stiai

Beneficii uimitoare ale cojilor de oua pentru sanatate - Sigur nu le stiai

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Musty de la Survivor România 2021 are un copil cu o artistă celebră! Dezvăluiri incendiare despre viața de familie a Războinicului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri