Nu mai reincalzi aceste alimente! Pot deveni otravitoare

Nu mai reincalzi aceste alimente! Pot deveni otravitoare
Nu mai reincalzi aceste alimente! Pot deveni otravitoare

Mancarea ramasa dupa un pranz sau o cina copioasa poate fi consumata si a doua zi, cred cei mai multi dintre noi. Se pune la microunde, insa nu mai are acelasi gust.

Stiai insa ca nu toate alimentele pot fi reincalzite si mancate a doua zi? Unele dintre ele sunt chiar otravitoare. Este important sa gatesti alimentele bine, astfel incat sa nu le consumi crude. Iata la ce trebuie sa fii atenta.

Ulei vegetal

Reincalzirea lui te expune la boli de inima, atac cerebral si chiar cancer. Cercetari recente au aratat ca incalzirea uleiurilor polinesaturate poate duce la eliberarea unei componente chimice ce provoaca boli grave.

Legume

Daca legumele gatite sunt tinute intr-o zona in care temperatura este sub patru grade sau daca ai de gand sa le pastrezi mai mult de 12 ore, cel mai bine sa le congelezi.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Adevarul despre pomelo din supermarket. Ce contine, de fapt, acest fruct. Mai cumperi?

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Informația MOMENTULUI despre Moldo și Dorobanțu! Un fost concurent din Casa Iubirii rupe lanțurile tăcerii: "A fost acasă la părinții lui, iar acum oamenii sunt...". CE S-A ÎNTÂMPLAT și cum a ajuns să fie trădat: "Ascultă-mă! Nu te mint"

Cum te poate ucide orezul in combinatie cu legume? Sigur nu stiai

Robert, bulversat de reacțiile Biancăi: „Ori m-ai mințit ieri, ori alaltăieri!” Iată ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți de la Casa iubirii

A fost prins în Marea Britanie, prin Interpol! Criminalul a ieșit din ascunzătoare


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies