„Nu-l meriți.” Gina Pistol a primit mesaje răutăcioase la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

„Nu-l meriți.” Gina Pistol a primit mesaje răutăcioase la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

Pe data de 27 mai, Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, după o lungă relație. Cei doi au primit nenumărate mesaje legate de căsătorie de-a lungul timpului, iar internauții au fost în culmea fericirii când marele eveniment a avut loc.

Cei mai mulți dintre fanii lor au fost captivați de evenimentul anului, nunta celor doi, unii chiar considerând că nunta lui Smiley și a prezentatoarei TV a fost una dintre cele mai frumoase evenimente din țară.

În ciuda numeroaselor opinii pozitive, nu au lipsit nici părerile negative care au pus sub semnul întrebării iubirea dintre cei doi și compatibilitatea lor.

Citește și: „Familia lui Andrei era un pic altfel.” Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui

Gina Pistol a primit un mesaj la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

Cei doi nu duc lipsă de oameni care îi susțin și le sunt alături în fiecare moment, dar din păcate, gurile rele sunt peste tot. La puțin timp după ce au apărut imagini cu cei doi ca mire și mireasă, au apărut și comentariile negative.

„Nu-l meriți! O femeie cu un trecut ca al tău nu merită un bărbat cuminte ca el!”,  a fost opinia total nefondată a uneia dintre internaute.

Pe lângă acel mesaj, au existat mult mai multe comentarii răutăcioase din partea internauților, dar iubirea dintre cei doi este mai puternică decât orice gură rea.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

„Noroc ca a rămas gravidă ca altfel in veci nu te însura cu ea!”, “Te-ai făcut fata cuminte? 😂😂😂”,  “Cică Gina Pistol dar pe tine te cheamă Georgeta.”, “Daca te mai injectezi mult, o sa-ti atârne buzele ca la un cal bătrân. Deja se duc în jos! Casa de piatra, sa fiți fericiți!”, “Multa gargara! da, știm… toți sunteți fericiti in online, va scrieți declarații mai ceva ca Ion Creanga pt caprele Irinucăi… și deodată, pt ca nimeni nu putea sa bănuiască 😂 va despărțiți! Faceți pariurile: cât va dura circul? 😂

Eu zic 1 an jumate!”, au fost câteva din comentariile internauților.

 Gina Pistol a primit un mesaj la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

Gina Pistol a primit un mesaj la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol, mesaj emoționant la o zi după ce a devenit doamna Maria

La o zi de la evenimentul memorabil, Gina Pistol a dorit să transmită un sincer mulțumesc tuturor celor care i-au fost alături în cea mai frumoasă zi din viața ei.

Acesta a inclus oamenii care au contribuit la organizarea impecabilă a evenimentului, precum și fanii săi, care au trimis mesaje emoționante. Prezentatoarea TV s-a bucurat din plin de ziua nunții sale, însă simte că totul a trecut prea rapid.

„Nunta noastră a fost un vis frumos care s-a derulat parcă prea repede, dar pe care sigur nu-l vom uita niciodată! Astăzi sigur mi-l amintesc și durerea de picioare de după orele de dans, și răgușeala de după orele de cântat, gustul dulce de bezea al tortului alb pe care îl simt încă ș i toate mesajele pline de emoție pe care le primim din toate parțile! Gata cu “se mărită Gina mea!”, de acum, urmează cel mai frumos “Acasă” pentru noi trei! Nu-mi vine sa cred că pot rupe listele și desfășurătoarele și că va amuți (sper) și grupul de organizare de nuntă. Așa e: Sau mai avem ceva de făcut??? Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru susținere, pentru prezență, pentru mesaje, pentru căldură și dragostea pe care ni le-ați trimis. Suntem norocoși că ne avem, ca VĂ avem și că ne putem bucura de un moment așa important din viata noastră alături de atât de multe suflete bune! Vă iubim!”, a scris Gina Pistol în mediul online.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

 Gina Pistol a primit un mesaj la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

Gina Pistol a primit un mesaj la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Simțeam pulsul în tot corpul.” Cu ce probleme de sănătate se confruntă Lora

 Citește și:

„Familia lui Andrei era un pic altfel.” Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui

„Nu s-a tolănit nimeni pe jos.” Gina Pistol a vorbit despre tatăl ei. Ce relație a avut prezentatoarea TV cu bărbatul

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies