„Nu s-a tolănit nimeni pe jos.” Gina Pistol a vorbit despre tatăl ei. Ce relație a avut prezentatoarea TV cu bărbatul

„Nu s-a tolănit nimeni pe jos.” Gina Pistol a vorbit despre tatăl ei. Ce relație a avut prezentatoarea TV cu bărbatul

Pe data de 27 mai, Gina Pistol și Smiley au decis să meargă pe același drum și au avut parte de cea mai importantă zi din viața lor. Pe rețelele de socializare s-a vehiculat că vedeta ar fi izbucnit în lacrimi, atunci când tatăl ei a apărut la fericitul eveniment. Iată care este, de fapt, adevărul!

După marele eveniment, care a avut loc în weekend, au apărut speculații că Gina Pistol a fost copleșită de emoții și a început să plângă atunci când și-a văzut tatăl. Prezentatoarea TV a dezvăluit în trecut că a avut o relație tensionată cu acesta, iar cei de acasă au presupus că soția lui Smiley nu se aștepta ca tatăl să fie prezent acolo, deși îl invitase cu

mult timp înainte.

Citește și: Cum a apărut tatăl Ginei Pistol la nunta propriei fiice. Prezentatoarea TV a fost copleșită de emoții

Gina Pistol a vorbit despre tatăl ei.

Gina Pistol a vorbit despre tatăl ei.

[Sursa foto: Facebook]

Gina Pistol a vorbit despre tatăl ei

Gina Pistol a ales să clarifice unele aspecte legate de căsătorie prin intermediul rețelelor de socializare, inclusiv zvonul referitor la tatăl ei.

Emil Pistol a participat la eveniment și și-a putut vedea fiica în rochie de mireasă, iar totul s-a desfășurat în mod normal. Prezentatoarea a menționat că a avut momente emoționante și a plâns în timpul cununiei religioase, deoarece slujba a fost extrem de intensă din punct de vedere sentimental.

„Cununia civilă a fost scurtă. Am spus un DA cântat, că dacă Andrei nu l-a cântat și l-a spus clar și răspicat, am zis să îl cânt eu, după care ne-am dus spre cununia religioasă, unde într-adevăr am plâns.

(…) Nu am plâns că a venit tata. Pe tatăl meu, cu care am o relație civilizată, l-am invitat inclusiv la botezul fiicei mele și a ales să vină și la cununia civilă, și la cununia religioasă, ceea ce am apreciat, dar nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele… Vai, tata, fiica mea! NU a fost așa. Nu știu de ce am simțit nevoia să subliniez, dar nu îmi place… Am vorbit foarte deschis despre viața mea, dar nu-mi place să găsim senzaționalul.
Nu a fost niciun senzațional. Suntem doi oameni care se iubesc sincer și am făcut tot posibilul să ne bucurăm de ziua asta, una importantă pentru noi”,
a spus Gina Pistol.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Gina Pistol a mărturisit că a plâns la cununia religioasă pentru că slujba a avut o încărcătură faină și a avut emoții foarte mari.

„Eu am plâns la cununia religioasă pentru că slujba a avut așa o încărcătură faină, nu știu, m-a emoționat pe mine și am avut cor care când a început să cânte atât de frumos… coborâseră niște îngeri din cer, nu știu, momentul în sine m-a emoționat”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol a vorbit despre tatăl ei.

Gina Pistol a vorbit despre tatăl ei.

[Sursa foto: Facebook]

Ce spunea Gina Pistol despre tatăl ei

Gina Pistol provine dintr-o familie cu părinți divorțați, iar despărțirea lor a avut un impact semnificativ asupra ei. Prezentatoarea TV a dezvăluit că relația cu tatăl său s-a deteriorat în ultimii ani, mai ales după căsătoria acestuia cu o altă persoană.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta ”, spunea Gina Pistol, în urmă cu mai mult timp.

Gina Pistol a vorbit despre tatăl ei.

Gina Pistol a vorbit despre tatăl ei.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la evenimentCitește și:

„Mi-e dragă fata aceea.” Cum a reacționat Gina Matache, după ce Răzvan Miheț a apărut la nunta lui Smiley alături de Sore

Cum a apărut Smiley la nunta lui, după miezul nopții. Artistul și-a surprins toți invitații

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies