„Familia lui Andrei era un pic altfel!” Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui?

„Familia lui Andrei era un pic altfel!” Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui?
„Familia lui Andrei era un pic altfel!” Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui?

Smiley și Laura Cosoi au avut o relație lungă și aparent solidă, care a durat cinci ani. Cu toate așteptările publicului că cei doi se vor căsători, în relație au apărut neînțelegeri care au dus la separarea lor. În ceea ce privește părinții lui Smiley, fosta "soacră" a cântărețului a făcut anumite declarații.

Între Smiley și Laura Cosoi a fost o iubire sinceră, dar după cinci ani de relație totul s-a terminat. Toți cei care îi urmăreau și apreciau așteptau să facă pasul cel mare, dar din păcate inevitabilul a avut loc.

Fiecare a mers pe propriul drum, iar vedeta s-a îndrăgostit din nou de bărbatul care în prezent este actualul ei soț, mai exact, Cosmin Curticăpean.

Citește și: Motivul pentru care Laura Cosoi nu a participat la nunta lui Smiley. Actrița a avut un eveniment important în familie

Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui

În acele momente, mama Laurei Cosoi a vorbit despre relația pe care o are cu părinții lui Smiley, dar și cu părinții lui Cosmin, iar comparația pe care a făcut-o i-a uimit pe toți.

Mama Laurei a afirmat că a avut o relație bună cu Andrei, dar de când el și Laura s-au despărțit, nu a mai vorbit cu el. Ea menționează că relația cu părinții lui era diferită față de cea pe care o avea cu părinții lui Cosmin, care sunt niște oameni extraordinari și cu care se simte foarte bine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 Cu toate acestea, ea recunoaște că și cu părinții lui Andrei s-au înțeles, dar erau mai ocupați cu treburile lor.

„Eu am avut o relație bună, spun eu, cu Andrei (Smiley – n.r.). De când el și Laura s-au despărțit, recunosc că nu am mai vorbit cu el. Ce sa-i spun? Nici cu părinții lui n-am vorbit. Aveam o relație bună și cu ei, dar nu sunt la fel ca părinții lui Cosmin.

Părinții lui Cosmin sunt niște oameni extraordinari, prietenoși, ne vedem des, ne auzim des, ne simțim foarte bine unii în prezenta celorlalți.Și cu părinții lui Andrei ne-am înțeles, dar erau altfel, erau cu treburile lor. Atât Cosmin, cât și părinții lui sunt extraordinari și ne-am împrietenit foarte repede unii cu alții. Și lui îi place să vina pe la noi, pe la Iași, Laura și ea merge des la Cosmin acasă, și noi mergem.
Ne vizităm. Laura e bine, e fericită, e un om muncitor și e o familistă convinsă”,
a mărturisit mama Laurei.

Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui
Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui[Sursa foto: Instagram]

Smiley și  Laura Cosoi, pe drumuri diferite

După despărțirea de Laura Cosoi, Smiley și-a găsit sufletul pereche, și anume pe Gina Pistol. Cei doi au o relație de peste șapte ani și au format o frumoasă familie alături de fiica lor, Josephine.

Citește și: Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

 Recent, au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit într-o ceremonie de vis, la care au participat numeroase personalități din showbiz-ul românesc. Pe de altă parte, Laura Cosoi s-a căsătorit cu Cosmin Curticăpean și împreună au trei fetițe adorabile. Laura este o persoană dedicată familiei și se bucură de o relație armonioasă și solidă cu soțul ei.

Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui
Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cu Laura Cosoi nu ai vrut!” Smiley, luat la rost de internauți. Cum au reacționat fanii la vestea că artistul se căsătorește cu Gina Pistol?Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

“Cred că eu timp de o lună de zile am avut hemoragii foarte mari!” Gina Pistol a trecut prin clipe grele, chiar la începutul sarcinii

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin: ”Pentru mine este doar partenera tatălui meu”

Ruzgar alături de Nursema

Ștefania, gest șocant la scurtă vreme după plecarea lui Cosmin! Concurenta îl va chema pe Antoni în camera roșie! Aflați cum va reacționa Rebecca, sâmbătă, 22 iunie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies