„Nu am dorit să-mi maximizez profitul” Cât costă o casă construită de Dorian Popa


Dorian Popa și-a dorit să își extindă veniturile și să nu mai câștige bani doar din ceea ce implică job-ul de influencer. Vedeta s-a lansat în domeniul imobiliar și a construit un complex de case, chiar în zona unde locuiește și el.


In articol:

Recent, artistul a dezvăluit cât costă o casă vândută de el și ce implică toate aceste costuri.

Dorian Popa a devenit dezvoltator imobiliar

dorian popa casa

Cât costă o casă construită de Dorian Popa

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „O să fiu într-o zi foarte de plastic și Barbie o să fie foarte geloasă pe mine"

Casa lui Dorian Popa a fost un subiect extrem de dezbătut în mediul online, după ce influencerul a oferit multe detalii despre locuință și multe vloguri au fost filmate din acest loc.

Ulterior, au existat mulți fani care i-au apreciat casa. Așadar, Dorian Popa a început un nou proiect și a hotărât că poate să fie și el dezvoltator de imobiliare. Vedeta a construit câteva case în Domnești, acolo unde locuiește și el, urmând să le ofere spre vânzare. Artistul a stat pe șantier luni de zile, pentru a se asigura că totul iese cum trebuie. Se pare că valoarea unei astfel locuințe se ridică la suma de 200.000
de euro.

„Sunt complet echipate” Ce beneficii vor avea cei care cumpără o casă de la Dorian Popa

Dorian Popa

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Episod nou "Aripi frânte", 5 septembrie 2022

Influencerul a declarat că nu se gândește doar la profitul lui, ci și la clienți. Astfel, casele vin complet echipate, iar cei care se vor muta nu vor mai fi nevoiți să cumpere electrocasnice. De asemenea, Dorian a recunoscut că a putut economisi bani, datorită campaniilor de publicitate pe care le-a avut cu diverse firme de construcții.

„Sunt complet echipate în sensul că ai mei clienți vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării complet echipate. Am cei mai tari colaboratori în materie de mobilier și materiale de construcții, motiv pentru care colaborarea mea fiind alături de ei și pe tip de promo am reușit să obțin niște prețuri cu care nu am dorit să-mi maximizez profitul, ci să ofer clienților mei o calitate la un preț cât mai mic posibil. Eu zic că profitul poate să vină în timp, nu trebuie să fim lacomi”, a declarat Dorian Popa.

Casele vândute de influencer vor avea 120 mp locuibili și 230 mp de curte. De asemenea, curtea va avea gazon, însă fără sistem de irigație.

„Curțile înglobează gazon, fără sistem de irigație, sistemul de irigație și-l pot pune singuri dacă doresc clienții mei. Balcoanele, terasele și trotuarele sunt placate cu ceramică premium, oamenii nu primesc mai nimic la stadiul de beton”, a explicat vedeta.

Dorian Popa este de părere că prețul imobilelor este unul mic

dorian popa casa domnesti

Dorian Popa a construit un lanț de case în Domnești

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Roxana Hulpe s-a căsătorit și se zvonește că este gravidă. Rochia de mireasă a dat-o de gol

Dorian Popa a construit șase case, dintre care patru sunt deja vândute. De asemenea, vedeta își dorește să continue construcțiile și să dezvolte și mai mult complexul. Influencerul este de părere că prețul caselor este unul rezonabil, având în vedere cee ace oferă, deoarece oamenii se pot muta în locuință, imediat după ce o cumpără.

„Când oamenii vor conștientiza ce vor primi efectiv în Hatz Residence la suma de doar 200.000 de euro vor înțelege că dacă nu aș fi avut norocul să fiu și influncer, probabil 200.000 de euro ar fi costat doar să le fac. Obiectiv vorbind, imaginează-ți că sunt case care au hotă, cuptor cu microunde, cuptor, aragaz, televizor, mașină de spălat, patru camere mobilate, trei dormitoare și living. Numai asta să mobilezi și să utilezi electrocasnic te costă 50.000-70.000 de euro”, a precizat Dorian.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Cine este Paul Diaconescu. „De ziua mea, anul acesta în februarie, am fost deschis abdominal pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Inevitabil mă voi îngrăşa iar.” Răzvan Popescu a reușit să slăbească 45 de kilograme! Mesajul omului de radio, pentru oamenii care îl critică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri