Cine este Paul Diaconescu. „De ziua mea, anul acesta în februarie, am fost deschis abdominal pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm"

paul diaconescu relatii
Paul Diaconescu este unul dintre cei mai apreciati actori de la noi din tara

Paul Diaconescu este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Însă știați că acesta a urmat studiile la UNATC?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact actorul  Paul Diaconescu, dar și cum a ajuns acesta să se bucure de succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa de actor. În plus, descoperiți și care sunt filmele în care acesta a jucat, dar și care sunt problemele de sănătate pe care le-a avut, dar peste care a reușit să treacă cu bine.

 

Cine este Paul Diaconescu

Paul Diaconescu, pe numele său întreg, Paul Octavian Diaconescu s-a născut pe data de 10 februarie, în Pucioasa, județul Dâmbovița, dar ulterior a crescut în Brănești. Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 33 de ani. Acesta a absolvit cursurile la UNATC, în anul 2011, făcând parte din clasa lui Florin Zamfirescu, iar în perioada anilor 2011-2013, a urmat și masterul în actorie, tot în cadrul UNATC, de această dată făcând parte din clasa lui Gelu Colceag.

De-a lungul carierei sale în actorie, Paul Diaconescu a jucat alături de nenumărate actrițe din țara noastră, printre care se numără și Stela Popescu, Maia Morgenstern, Oana Pellea și nu numai.

Citeste si: Cine este Cristi Mitrea. „Probabil pe certificat e linie la mine"

cine este paul diaconescu
Paul Diaconescu este unul dintre cei mai apreciati actori de la noi din tara[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

 

Paul Diaconescu are succes și pe plan internațional

Paul Diaconescu  a debutat în marea lume a filmului, odată cu pelicula "Bună! Ce faci?", regizată de către Alexandru Maftei. Apoi a jucat și în serialul denumit "Îngeri pierduți", mai exact în anul 2012, alături de partenera sa de la acea vreme, Mădălina Anea, iar un an mai târziu, tot alături de aceasta a interpret un rol și în comedia denumită "Mamaia".

Acesta a jucat în multe alte filme, printre care se numără și “Lady of csejte” (2015), “Veni, vidi, fugi: i come, i saw, i flew” (2016), “Comrade detective” (2017), “The classroom” (2018), “Triplusec” (2018), “Nelson” (2019), “Ultimul tango la Constanța” (2020) și altul la care încă se lucrează denumit “Back 2 back”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Paul Diaconescu  a participat și la o emisiune de umor, la care a ajuns în finală, dar și  în mai multe emisiuni de televiziune de tip reality show. În prezent, acesta are și alte proiecte în desfășurare. Cu toate acestea, actorul a cunoscut succesul odată cu rolul său din telenovela „Îngeri pierduți”, „Triplusec” și „Comrade Detective”.

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „O să fiu într-o zi foarte de plastic și Barbie o să fie foarte geloasă pe mine"

paul diaconescu varsta
Paul Diaconescu este unul dintre cei mai apreciati actori de la noi din tara[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Răzvan Botezatu. „Mama a fost foarte fericită pentru mine”

Paul Diaconescu  a avut o relație cu Mădălina Anea

Paul Diaconescu  împreună cu Mădălina Anea au format un cuplu pe micile ecrane, dar chimia celor doi nu s-a restrâns doar la atât. Aceștia au format o relație puternică și în afara micilor ecrane, datorită flacării iubirii care nu s-a oprit odată ce și-au părăsit rolurile din serialele în care au jucat împreună.

Deși relația celor doi s-a sfârșit, Paul Diaconescu și Mădălina Anea au rămas prieteni.

„Între noi este o chimie puternică, ne completăm reciproc și suntem foarte îndrăgostiți unul de celălalt. Paul este foarte atent cu mine și mă surprinde mereu cu flori și mici surprize', a declarat Mădălina Anea.

„Ne-am cunoscut la castingul de la «Mamaia», ne-am împrietenit la repetițiile de la telenovela «Îngeri pierduți» și ne-am îndrăgostit la filmări, dar eu m-am îndrăgostit de Mădălina din prima zi când ne-am cunoscut. Am putut să răsuflu ușurat abia de când suntem împreună!', a mărturisit Paul Diaconescu.

Citeste si: Cine este Tania Popa. „Eu nici nu știam numele de familie când ne-am căsătorit!”

paul diaconescu filme
Paul Diaconescu este unul dintre cei mai apreciati actori de la noi din tara[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

Paul Diaconescu a avut grave probleme de sănătate

Paul Diaconescu  a avut mari probleme de sănătate. Acesta a suferit de o tumoră la abdomen, pe care medicii au reușit să o elimine prin intermediul unei intervenții chirugicale. Actorul a reușit să treacă cu bine peste acest moment greu din viața sa.

Chiar acesta a mărturisit că operația a durat timp de trei ore, iar apoi a existat o perioadă în care a trebuit să nu facă prea multă mișcare, timp de jumătate de an. Acesta este și motivul pentru care nu a reușit să își mențină forma fizică pe care o avea.

”De ziua mea, anul acesta în februarie, am fost deschis abdominal pentru 3 ore, pe masa chirurgului Oprescu de la Floreasca, pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm. Sunt profund recunoscător circumstanțelor norocoase ce fac posibilă această intervenție delicată. Sunt recuperat, sunt sănătos, sunt fericit!

Doar că n-am făcut sport 6 luni, bineînțeles că mi-am pierdut forma fizică. După 2 săptămâni de stat nemișcat în pat și după o lună în care am mâncat arareori câte puțin, am slăbit toți mușchii pe care îi antrenasem constant în ultimii 7 ani”, a declarat  Paul Diaconescu, la acea vreme.

Citeste si: Cine este Mara Bănică. „Relația cu soțul meu este minunată”

paul diaconescu studii
Paul Diaconescu este unul dintre cei mai apreciati actori de la noi din tara[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Cristi Mitrea. „Probabil pe certificat e linie la mine"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies