Nostradamus, profetie terifianta pentru 2018: "Vor fi arse de caldura!" Si este abia începutul!


Nostradamus este unul dintre cei mai importanţi şi mai cunoscuţi profeţi. O mulţime de oameni dau crezare previziunilor lui, unele dintre ele fiind deja demonstrate sau realizate. Spre exemplu, profetul a prezis faptul că vor avea loc multe dezastre naturale sau cataclisme, iar viziunile lui s-au dovedit a fi corecte, deşi la început păreau imposibile.

 

Pe numele său real Michel Notre-Dame, Nostradamus a fost un veritabil astrolog şi fizican care a trăit în Franţa secolului al XVI-lea. Spre deosebire de alţi contemporani, Nostradamus a avut o calitate aparte care l-a ajutat să se facă remarcat rapid: prezicea viitorul. 

 

Poate părea puţin ciudat, dar profetul citea viitorul uitându-se într-un bol plin cu apă. Vedea în apă evenimentele care urmau să se întâmple în viitor. Deşi oamenii din zilele noastre sunt sceptici în ceea ce priveşte prezicerile despre viitor, cartea lui Nostradamus, intitulată „Profeţiile”, continuă să fie tipărită şi astăzi. 

 

El a fost cel care a prezis ascensiunea lui Hittler,  pariţia bombelor nucleare, atacul turnurilor din New York, dar şi asasinarea preşedintelui Kennedy. Anul 2018 este unul interesant, pentru că Nostradamus a prezis câteva evenimente care vor avea loc anul acesta.

 

Veştile nu sunt prea plăcute pentru omenire. 

 

Citeste pe pagina urmatoare ce a prezis Nostradamus pentru anul 2018.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Shopping

Parteneri