Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare momentul în care o să fie bunică: „Îmi doresc foarte mult ca viitoarea mea noră să aibă curajul să facă 3 copilași!”

Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare momentul în care o să fie bunică: „Îmi doresc foarte mult ca viitoarea mea noră să aibă curajul să facă 3 copilași!”
Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare momentul în care o să fie bunică: „Îmi doresc foarte mult ca viitoarea mea noră să aibă curajul să facă 3 copilași!”

Interpreta de muzică populară este pregătită pentru o nouă etapă a vieții sale.

Niculina Stoican, în vârstă de 53 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Din punct de vedere personal, artista se bucură de un succes considerabil pe plan muzical, reușind de-a lungul timpului să câștige simpatia și admirația publicului. Atunci când vine vorba de viața personală, interpreta de muzică populară trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Vasile Stănescu. Cei doi au întemeiat o familie frumoasă și au adus pe lume un băiat, Vlad Stănescu.

Tânărul a ajuns la vârsta de 30 de ani, iar până la această vârstă frumoasă, părinții săi au investit sume frumoase de bani în educația lui.

Fiul Niculinei Stoican a studiat la facultăți prestigioase din Londra și Viena, dar în urmă cu ceva timp s-a întors în țară, acolo unde și-a deschis o afacere. Astfel, băiatul este pe picioarele lui și câștigă sume frumoase de bani din domeniul în care activează.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de viața personală, se pare că tânărul încă nu a făcut pasul cel mare, lucru pe care mama sa îl așteaptă cu nerăbdare.

Niculina Stoican, pregătită să fie bunică

Citește și: Maria Cârneci a vorbit fără rețineri despre relația sa cu Niculina Stoican: „E un om foarte tipicar. E drăcoasă.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare momentul în care o să fie bunică
Niculina Stoican [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Lecția importantă pe care Niculina Stoican a învățat-o de la bunica, ei atunci când are de luat o decizie. „M-am dus acolo când nu mi-am mai găsit echilibrul.”

Artista a dezvăluit într-un interviu acordat recent că de abia așteaptă să fie soacră mare și bunică. Interpreta de muzică populară speră ca fiul său să aibă o familie numeroasă.

Niculina Stoican nu se dă înapoi de la ideea de a-și ajuta nora și băiatul cu creșterea copiilor.

Băiatul meu e acasă de ceva vreme și se ocupă de afacerea lui. Sunt foarte mulțumită și foarte fericită. Îmi doresc foarte mult să fiu soacră mare. Îmi doresc foarte mult să fiu bunică. Aștept momentul acesta ca pe cea mai mare binecuvântare pe care mi-o poate da Dumnezeu.

Îmi doresc foarte mult ca viitoarea mea noră să aibă curajul să facă 3 copilași, măcar 3. Și eu să o ajut, ca ea să nu simtă, să îi văd crescând și să mă bucur de liniște .”, a declarat artista. 

Niculina Stoican așteaptă cu nerăbdare momentul în care o să fie bunică
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său? „Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Pan Zhanle i-a bătut recordul lui David Popovici la 100 de metri. Cum a reacţionat înotătorul român: "Am fost puţin luat prin surprindere"

Ce truc folosește Anca Țurcașiu pentru expunerea la soare: „O să vă ajute pentru sănătate. Încercați și voi să vă jucați cu asta.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies