Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său? „Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!”

Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său? „Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!”
Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său? „Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!”

Mama Geta este foarte iubită de către nepotul său, Milan.

Mama Geta este o mămică și o bunică extrem de fericită. Ileana și Culiță Sterp, cei doi copii mai mari ai săi, i-au dăruit trei nepoți. Carla și Damir sunt cei doi copii ai Ilenei, iar Milan, fiul lui Culiță. Astfel, mama Geta este extrem de atașată de cei trei nepoți ai săi, pe care îi răsfață ori de câte ori are ocazia. La rândul lor, se pare că și nepoții o iubesc foarte mult pe bunica.

Milan, declarație de iubire pentru mama Geta

Citește și: Mesajele pe care Daniela Iliescu și mama Geta le-au transmis cu ocazia aniversării lui Milan.“Este peste puterile mele să răspund la toată lumea.”

Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său
Iancu și Milan [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Geta Sterp, absolventă de facultate! Mesajul emoționante pe care l-a transmis sora lui Culiță Sterp! „Acum 4 ani, pășeam timizi și cu emoții pe porta facultății!”

În cadrul unui video postat pe rețelele de socializare, Iancu Sterp, fratele lui Culiță, l-a chestionat pe nepotul său cu privire la sentimentele pe care le are pentru mama Geta. Copilul i-a făcut o declarație de-a dreptul emoționantă bunicii sale, dezvăluind că îi este dor de ea și că o iubește cel mai mult.

Iancu Sterp: Îi trimitem la mama Geta video?

Milan: Da.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Iancu Sterp: Cum îi spui la mama Geta?  

Milan: Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!

Iancu Sterp: Dragul meu de scump! Ai auzit mama Geta ce a zis, că te iubește cel mai mult! Dragul meu.

Și nu l-a învățat nimeni. Frumosul meu. Îți e dor de mama Geta?

Milan: Da.

Iancu Sterp: Când mai mergi pe la ea?

Milan: Diseară.

Iancu Sterp: Diseară? Lasă că mergem la mama Geta și ne jucăm cu măgărușii. Și iei și ouăle de la găini .”, a fost dialogul dintre Iancu Sterp și nepotul său, Milan.

Mama geta, emoționată de cuvintele lui Milan

Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său
Mama Geta și Milan [Sursa foto: Instagram]

Văzând videoclipul cu nepotul său, mama Geta a fost vizibil emoționantă, astfel încât a simțit nevoia să îl împărtășească cu urmăritorii săi din mediul online.  

Dragu lu mama de copil cuminte și frumos, el mă iubește cel mai mult!!! ”, a fost mesajul transmis de mama Geta în mediul online.

 

@mama.geta

 

♬ sunet original- MAMA GETACitește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Babasha, dezvăluiri despre viața sa! Cum a ajuns să treacă peste perioada depresiei și să își găsească drumul în viață? „Sora mea m-a motivat pe mine cel mai mult în viața asta.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Pan Zhanle i-a bătut recordul lui David Popovici la 100 de metri. Cum a reacţionat înotătorul român: "Am fost puţin luat prin surprindere"

Geta Sterp și soțul său, peripeții în drum spre oi! „Din 5 în 5 minute ni se părea din ce în ce mai greu să ajungem la destinație, pentru că drumul era foarte anevoios.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies