Jorge trage un semnal de alarmă în mediul online: „Fetele nu își găsesc iubiți. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi.”

Jorge trage un semnal de alarmă în mediul online: „Fetele nu își găsesc iubiți. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi.”
Jorge trage un semnal de alarmă în mediul online: „Fetele nu își găsesc iubiți. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi.”

Artistul a vorbit despre băieții din zilele noastre.

Jorge este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Artistul postează adesea imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice și cu familia sa frumoasă. Din punct de vedere personal, Jorge este căsătorit cu Ramona Podrea și are un băiețel. Cu toate acestea, artistul a mai fost căsătorit cu Alina Laufer, iar din mariajul lor a rezultat o fiică pe nume Karina.

Fiica artistului se apropie de vârsta de 16 ani, iar curând va veni momentul în care să i-l prezinte tatălui său pe viitorul său iubit. Cu toate acestea, până la acel moment, Jorge se pare că a observat o problemă des întâlnită în zilele noastre, pe care s-a hotărât să o semnaleze pe rețelele de socializare.

Citește și: „Am plâns două luni în casă, nu știam ce să fac cu viața mea! Nu mai aveam niciun leu, nu mai aveam nimic.” Jorge, mărturisiri despre cea mai grea perioadă din viața sa

Jorge trage un semnal de alarmă în mediul online
Jorge[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Atunci când am cerut-o în căsătorie pe soția mea, am făcut-o într-un moment de frică, de a nu rămâne singur!” Jorge, dezvăluiri despre momentul în care și-a cerut soția în căsătorie

Jorge le atrage atenția bărbaților cu privire la așteptările unei femei

Jorge trage un semnal de alarmă în mediul online
Jorge [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Artistul a postat pe contul său de TikTok un video în care le transmite un mesaj bărbaților cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani.

Potrivit spuselor sale, femeile aflate la această vârstă își găsesc foarte greu un partener. Acest lucru s-ar datora, spune Jorge, faptului că bărbații până în 30 de ani nu își doresc o relație serioasă sau nu sunt destul de maturi, în comparație cu femeile. Astfel, artistul a decis să tragă un semnal de alarmă pentru bărbați, îndemnându-i să se maturizeze.

Am și eu o întrebare pentru băieții, bărbații între 20-30 de ani.

Fetele, la vârstele astea, din ce am auzit în jurul meu, nu își găsesc iubiți. Voi ce păziți, fraților? Cu ce vă ocupați? Fetelor, cum îi găsiți măi pe băieți? Că ăștia zici că s-au ascuns în gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic, hai să devenim bărbați .”, a spus Jorge pe TikTok.

@jorgeofficial.ro Fetelor? Ce facem cu baietii astia? #jorgeofficial #povestileluijorge #foryou #fy ♬ original sound- Jorge OfficialCitește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său: „Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Ce a învățat Ema Uta din dezamăgirile avute în relații? “Pentru mine a fost o provocare.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies