Nicu Paleru, despre cel mai mare regret pe care îl are în viața lui. „Am încercat cât am putut.”

Nicu Paleru, despre cel mai mare regret pe care îl are în viața lui. „Am încercat cât am putut.”
Nicu Paleru, despre cel mai mare regret pe care îl are în viața lui. „Am încercat cât am putut.”

Nicu Paleru a vorbit despre unul dintre cele mai mari regrete din viața lui.

Nicu Paleru, cunoscutul și îndrăgitul artist de muzică de petrecere, cu o carieră de succes și împlinit, atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional, are și câteva regrete, dacă face o retrospectivă asupra vieții sale. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artistul a fost întrebat despre cel mai mare regret din viață, iar acesta este că nu a putut să facă mai multe pentru mama lui și nu i-a dăruit atât cât ea i-a dăruit lui.

A divizată-o pe cea care i-a dat naștere, iar el pentru mama sa era ca un Dumnezeu. Îl iubea extraordinar și îl alinta adesea, iar el mergea la trei sau patru luni la casa părintească, atunci când mama sa tot încerca să îl facă să rămână mai mult alături de ea. 

„Marele meu regret este că puteam să fac mai multe pentru mama mea, poate. Nu i-am dăruit că mi-a dăruit ea mie.

Eu am divinizat-o pe mama, dar cred că termenul acesta, a diviniza, e mult mai mult. Eu pentru mama eram ca un Dumnezeu. Mă iubea extraordinar de mult. Din „puiul meu” nu mă scotea și mie îmi plăcea că mă alinta. Tot timpul veneam așa cum vine un copil la mama lui, la trei luni, la patru luni. Nu am fost foarte des, chiar nu mergeam foarte des la ea.
Am încercat cât am putut să am grijă de ea, dar nu la valoarea la care ar fi trebuit să am grijă de mama mea. Pentru că era mama mea. E marele meu regret.”,
a spus Nicu Paleru.

Nicu Paleru
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]

Ce nu poate uita Nicu Paleru la mama lui

Citește și: A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nicu Paleru
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Discuțiile pe care Nicu Paleru le-a avut cu fosta soție, în urma divorțului. Ce nu a respectat aceasta. “Consider că mi-am achitat îndatoririle mele de soț.”

Acum, când se gândește la momentelor petrecute alături de mama lui, spune că nu poate să îi uite privirea în momentul în care se pregătea să plece după vizitele pe care le făcea.

Fuma o țigară în timp ce se uita la el, iar atunci când trebuia să se urce în mașină și să se întoarcă acasă, de fiecare dată îi spunea să mai rămână alături de ea. Regretul artistului este că nu a petrecut atunci mai mult timp alături de cea mai importantă ființă din viața lui. 

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Nu pot să-i uit privirea de fiecare dată când voiam să plec. Fuma o țigară și mă lua de mână, că eu voiam să plec repede, să-mi fac treaba și să plec, mă ținea de mine și venea după mine până la poartă și nu mă lăsa să plec nici cu mașina. „Mai stai, mamă, mai stai!”. Uite regretul meu, puteam să stau mai mult.”, a mai povestit Nicu Paleru.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies