Discuțiile pe care Nicu Paleru le-a avut cu fosta soție, în urma divorțului. Ce nu a respectat aceasta. “Consider că mi-am achitat îndatoririle mele de soț.”

Discuțiile pe care Nicu Paleru le-a avut cu fosta soție, în urma divorțului. Ce nu a respectat aceasta. “Consider că mi-am achitat îndatoririle mele de soț.”
Discuțiile pe care Nicu Paleru le-a avut cu fosta soție, în urma divorțului. Ce nu a respectat aceasta. “Consider că mi-am achitat îndatoririle mele de soț.”

Nicu Paleru a vorbit despre înțelegerile avute cu fosta soție după divorț.

Nicu Paleru, îndrăgitul și cunoscutul artist de muzică de petrecere, cu o carieră de succes, se poate declara fericit și din punct de vedere personal, chiar dacă acesta a trecut și printr-un divorț, care nu a fost departe de ochii curioșilor. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artistul a fost întrebat dacă i-a tras țeapă fostei sale soții în urma încheierii mariajului, iar acesta a vorbit despre neînțelegerile care au avut loc cu adevărat între ei, deoarece au stabilit o anumită sumă de bani pe care să i-o ofere după despărțire.

Acesta consideră că și-a achitat îndatoririle lui față de ea și spune că și-a dorit doar să o lase bine, chiar dacă nu mai era în viața ei și nici nu era vorba despre o altă căsătorie pe atunci, deoarece nu o cunoștea încă pe actuala lui parteneră. 

“Nu neapărat (nr. daca i-a tras teapa fostei soții). Am avut o înțelegere pe care nu și-a respectat-o și ca atare eu am renunțat.

Ne înțelesesem inițial la o anumită sumă de bani, oricum avem datorii la bănci și peste tot și ce era că aveam și la ea. Inițial, dorința mea a fost să o las bine, chiar dacă eu nu mai sunt în viața ei și nu era neapărat vorba că mă căsătoresc, pentru că nici nu o cunoșteam atunci pe actuala soție. Pur și simplu s-a întâmplat să fie o neînțelegere mai mare.
Nu neapărat din partea mea, dar eu consider că mi-am achitat îndatoririle mele de soț chiar și după ce ne-am separate și să o las cumva bine.”,
a mărturisit Nicu Paleru.

Nicu Paleru, mulțumiri la adresa fostei sale soții

Citește și: „Am băut vinul cu borcanul! Acum încercăm cu paharul.” Nicu Paleru, impresii după o carieră de 35 de ani în industria muzicală!

Nicu Paleru
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: „Nu puteam să nu mă uit dacă nu era frumoasă. Aveam și eu standardele mele.” Nicu Paleru, dezvăluiri neașteptate despre soția sa! Cum s-au cunoscut cei doi

Chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, Nicu Paleru spune că îi mulțumește fostei sale soții  pentru faptul că a fost omul trimis de Dumnezeu în momentele în care a avut nevoie.

Acesta spune că este persoana din ziua de astăzi datorită ei, iar restul discuțiilor și neînțelegerilor nu își au rostul și nici nu sunt importante pentru cei din jur.

“S-a întâmplat să fie un moment mai tensionat, dar nu e ceva despre care să se poată vorbi, nu e ceva important. Și nu cred că ar interesa pe nimeni lucrul acesta. Într-adevăr, vreau să-i mulțumesc fostei mele soții pentru că s-a ocupat și ea de mine.

Ea a fost unul dintre oamenii pe care Dumnezeu i-a pus în calea mea și în viața mea ca să mă ducă la ceea ce sunt acum. Asta trebuie să luăm ca esență din toate lucrurile. Nu ce discuții am avut sau ce probleme au fost.”, a mai spus artistul.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Nicu Paleru
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

„Eu îmi caut frecvența mea! Orice privire îmi strică starea de spirit. Mă distrage.” Ce face Nicu Paleru înainte de spectacole

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să organizezi un picnic de poveste. Tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare în natură

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Fatih nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies