A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”

A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”
A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”

Nicu Paleru a vorbit despre ce sentimente a avut față de Emilia Ghinescu, colega de breaslă.

Nicu Paleru, îndrăgitul și cunoscutul artist de muzică de petrecere, cunoscut pentru melodiile și show-urile sale pe care le face la evenimente, a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre asocierea făcută dintre acesta și interpreta de muzică populară, Emilia Ghinescu. În momentul în care un cuplu artistic apare pe scenă, publicul asociază de foarte multe ori cariera profesională cu viața personală, astfel că Nicu Paleru și Emilia Ghinescu, care au apărut în nenumărate ori cântând împreună, au fost și ei asociați ca fiind soț și soție, ceea ce s-a întâmplat, de-a lungul timpului,

și cu alți parteneri cunoscuți de scenă.

Chiar și artista a mărturisit, acum ceva timp, că în momentul în care mergea la nunți, era întrebată unde este soțul ei, Nicu Paleru, iar oamenii nu credeau în momentul în care spunea că aceștia nu sunt împreună. Astfel, artistul a vorbit acum despre sentimentele avute față de colega de breaslă și dacă acestea chiar au existat în realitate. El am mărturisit că se cunosc încă de mici, în momentul în care activau în două grupe separate, iar toți membrii lor se cunoșteau și erau prieteni.

Unul dintre ei, fiind prieten la acea vreme cu artistul, chiar a ajuns să se căsătorească cu Emilia Ghinescu. 

„Într-adevăr, mie mi-a plăcut, îmi plăcea de Emilia (nr. Emilia Ghinescu). Și înainte de a fi și eu căsătorit prima dată. Cântam în trupe separate, ea la Junior 2000, eu la Inedit, așa se numeau formațiile, și eram prieten cu toții, și cu băieții din trupă, dintre care George, prietenul meu, chitaristul, s-a căsătorit cu ea.”,

a povestit Nicu Paleru.

Ce sentimente a avut Nicu Paleru față de Emilia Ghinescu

Citește și: Discuțiile pe care Nicu Paleru le-a avut cu fosta soție, în urma divorțului. Ce nu a respectat aceasta. “Consider că mi-am achitat îndatoririle mele de soț.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nicu Paleru și Emilia Ghinescu
Nicu Paleru și Emilia Ghinescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nicu Paleru a fost îndrăgostit de Emilia Ghinescu. Confesiunile artistei cu privire la situația amoroasă din acel moment. „A fost foarte greu. Puțini știu din exterior câte știu eu despre Nicu.”

Nicu Paleru spune că fiecare om are nevoie de un motiv de a iubi, iar el nu a putut să stea fără să iubească.

A recunoscut că i-a plăcut de ea, însă într-un mod nevinovat la acea vreme, mai ales că era cu mult timp înainte de prima lui căsătorie. A mai povestit faptul că a fost mai mult o poveste copilărească, însă în momentul în care a văzut că este prietenă cu chitaristul și cei doi își vorbesc mai mult, acesta a ales să se retragă. Spune că asta a fost tot și că nu s-a întâmplat nimic mai picant între ei.
Lumea  început să îi asocieze împreună și pentru faptul că amândoi au divorțat cam în aceeași perioadă din viața lor. 

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

„Fiecare om cred că are nevoie de un motiv de a iubi, eu nu pot să stau fără să iubesc. La vremea respectivă eram și eu la vânătoare și îmi plăcea de ea, dar nu neapărat o dragoste, era așa ceva mai nevinovat, mai la începutul vieții mele. Din momentul în care am înțeles că este prietenă cu chitaristul am renunțat. E o chestie mai mult copilărească. „Vrei să fii prietena mea? Nu că am prieten.” Cam așa s-a desfășurat toată povestea. Nu a fost nimic mai complex, mai picant.”, a mai spus Nicu Paleru.

Nicu Paleru
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Nicu Paleru a fost îndrăgostit de Emilia Ghinescu. Confesiunile artistei cu privire la situația amoroasă din acel moment. „A fost foarte greu. Puțini știu din exterior câte știu eu despre Nicu.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies