New York Cheesecake. Cea mai cunoscută rețetă de cheesecake e gata în 60 minute

New York Cheesecake. Cea mai cunoscută rețetă de cheesecake e gata în 60 minute
New York Cheesecake

Află din rândurile de mai jos cum poți prepara New York Cheesecake!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara cea mai delicioasă rețetă de New York Cheesecake. Desertul este ușor de preparat și extrem de cremos, cu conținut scăzut de carbohidrați, fără crustă. 

Rețeta de New York Cheesecake

Ingrediente

  • 680g cremă de brânză la temperatura camerei

  • 3/4 lingurițe de îndulcitor cu Stevia sau zahăr, după preferințe

  • 3/4 căni de smântână

  • ulei de cocos sau unt
  • 4 ouă

  • 1 lingură vanilie sau 1 lingură coajă de lămâie

New York Cheesecake[Sursa foto: freepik]

Citește și: Tort cu cremă de mascarpone și zmeură. Alege să îți sărbătorești ziua cu acest minunat tort!

Ingrediente pentru topping, după preferințe

  1. Sos de zmeură
  2. Siropul de arțar
  3. Fructe
  4. Frișcă

New York Cheesecake[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare

New York Cheesecake[Sursa foto: freepik]

  1. Pentru a prepara cel mai gustos cheesecake, primul pas este preîncălzirea cuptorului la 325 de grade.
  2. Al doilea pas este înfășurarea exteriorului unei tigăi arcuite de 22 cm cu folie de staniol, pentru ca aceasta să fie impermeabilă.
  3. Al treilea pas este ungerea tigăii în interior cu ulei de cocos sau unt, după preferințe.
  4. În al patrulea pas se mixează într-un mixer cu bol crema de brânză.
    Ulterior, se adaugă și zahărul în compoziție.
  5. În al cincilea pas se vă adăuga și smântâna și se vă amesteca corespunzător.
  6. În al șaselea pas trebuie să spargeți ouăle și să le adăugați unul câte unul. De asemenea, trebuie să amestecați după fiecare adăugare.
  7. În al șaptelea pas se adaugă ingredientele rămase și se amestecă până la omogenizare.
  8. În pasul opt trebuie să turnați aluatul de cheesecake în tavă și să puneți tava într-o baie de apă de aproximativ 2cm.
    Metoda de coacere pe baie de apă și răcirea lungă și lentă în cuptor sunt foarte importante pentru obținerea rezultatelor dorite.
  9. Ulterior, coaceți timp de 75 până la 90 de minute până când se fixează și devine maro auriu. Partea superioară nu ar trebui să se zguduie prea mult când este fixată, însă se poate mișca puțin. Mai apoi, opriți cuptorul și deschideți ușor ușa de la cuptor timp de 30 de minute.
  10. Scoateți cheesecake-ul și lăsați să se răcească până când prăjitura ajunge la temperatura camerei. Scoateți părțile laterale ale tăvii și lăsați-o să se răcească în frigider până când se fixează complet, timp de câteva ore.

Citește și: Tort de ciocolată cu cremă de frișcă și căpșune. Fiecare mușcătură este o călătorie în lumea gusturilor rafinate și a senzualității culinare!

Sfaturi pentru cel mai bun cheesecake

New York Cheesecake[Sursa foto: freepik]

Pentru a obține cel mai cremos cheesecake, gospodinele trebuie să țină cont de câteva trucuri simple. Spre exemplu, un sfat util este faptul că ouăle nu trebuie amestecate în exces, deoarece proteinele din ele sunt delicate. De asemenea, acestea trebuie adăugate la sfârșitul mixării, unul câte unul, și amestecat totul ușor la viteză mică până când acestea se combină.

Citește și: Antonia, gest neașteptat după intrarea lui Danciu în „Casa iubirii”! Concurentul a fost cu adevărat frapat: „Mi-a atras foarte mult atenția”- kanald.ro

Citește și: VIDEO El este bărbatul găsit carbonizat într-o mașină din Oradea. Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii- stirilekanald.ro

Un alt truc pentru gospodine în prepararea cheesecake-ului este folosirea metodei de baie de apă atunci când prăjitura se coace în cuptor. În acest fel, nu vor apărea problemele de crăpare pe care le au adesea prăjiturile cu brânză.

Un alt sfat eficient este lăsarea cheesecake-ului în cuptor după ce se stinge cronometrul. Mai apoi, se deschide ușa cuptorului și se introduce o lingură de lemn, astfel încât căldura să poată ieși încet. Se oprește cuptorul și se lasă cheesecake-ul acolo aproximativ 45 de minute. De altfel, baia de apă și răcirea lentă ajută la eliminarea problemelor de crăpare și cădere.

Pentru a obține un cheesecake puțin mai mare, femeile trebuie să utilizeze o tigaie de 20cm. Aceasta trebuie lăsată să fiarbă încă 10 minute.

New York Cheesecake[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Chesecake cu nuci pecan, mere și caramel. O savoare nemaiîntâlnită!

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Care sunt imperfecțiunile pe care chiar Gabriela Cristea le-a evidențiat la propria persoană? Fosta prezentatoare TV a spus lucrurilor pe nume! "51 și nu mă plâng!"

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies