Nelu Tătaru, declarații noi despre revenirea la stare de urgență: „Se va introduce carantina!”


Nelu Tătaru a realizat noi declarații despre reintroducerea stării de urgență pe teritoriul României, în contextul creșterii numărului de cazuri zilnice de coronavirus.


In articol:

Autoritățile încep să fie din ce în ce mai îngrijorate, dat fiind numărul exacerbat de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus. Imediat după alegerile locale, cifrele în România au început să arate un număr extrem de ridicat de persoane care se infectează zilnic cu noul coronavirus, fiind vorba de peste două mii de persoane.

Dat fiind faptul că situația nu este deloc una favorabilă, iar evoluția epidemiei de coronavirus din țara noastră nu a reușit să fie oprită, Nelu Tătaru a realizat noi declaraț ii legat de acest subiect și a răspuns unor întrebări pe care foarte mulți români le au în minte, cu privire la revenirea la stare de urgență.

Nelu tătaru ministrul sanatatii
Nelu Tătaru, despre revenirea la starea de urgență.[Sursa foto: Facebook Nelu Tătaru]

Nelu Tătaru, declarații de ultim moment despre starea de urgență

După ce în România au început să se înregistreze peste 2.000 de cazuri de coronavirus pe zi, populația a început să se întrebe dacă nu cumva va fi reintrodusă starea de urgență, pe teritoriul țării, iar în acest context, pe data de 1 octombrie, Nelu Tătaru a realizat noi declarații.

"Când indicele va fi peste 3, se va introduce carantina. Dacă indicele este peste 3 din cauza cazurilor din spitale, din centrele de bătrâni, se carantinează instituțiile respective, nu localitatea.,”

a dezvăluit Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, pentru RomâniaTV.

„Locuri în spitale sunt, nu este capacitate maximă.(...) În toate spitalele sunt locuri.”, a mai adăugat ministrul.

Mai mult, în ceea ce privește alegerile locale care au avut loc în urmă cu doar câteva zile, Nelu Tătaru a realizat o declarație prin care i-a îndemnat pe cetățeni să fie responsabili.

„Am votat pentru ce votez de 15 ani, de când sunt în Huşi, pentru schimbare, pentru altă mentalitate, pentru o altă evaluare a fiecăruia dintre noi a societăţii din Huşi. Trebuie schimbare, în contexul în care trebuie să avem grijă de copiii noştri, de părinţii noştri. Sunt foarte mulţi tineri din Huşi care sunt plecaţi şi aşteaptă momentul să revină acasă. Eu cred că momentul a venit şi administraţia locală, care până a cum a mers doar pe un interes personal, poate fi schimbată.

Administraţia trebuie să lucreze în interesul comunităţii. Cred că ziua de astăzi este o zi a schimbării. Am văzut oamenii venind la secţiile de vot, este o animaţie în Huşi, mă bucur că toţi vor şi sunt gata să-şi schimbe destinul. Aştept de la oameni acel declic care să schimbe societatea, nu numai societatea din Huşi, ci şi cea din România. Eu cred că ziua de astăzi este ziua care va aşeza lucrurile.”, a mărturisit Nelu Tătaru, pentru Agerpres.


Abonează-te pe

Citește și:

Baruri și restaurante închise, după ce a crescut numărul de îmbolnăviri cu coronavirus

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Record de infectări cu Covid-19 în Franța. Se pregătesc noi restricții

Cum se manifestă noul coronavirus? Dezvăluiri ale pacienților infectați cu noul coronavirus: „E o boală perversă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri