Negresa cu gem de zmeura si glazura de ciocolata! Uite ce usor se prepara


Negresa cu gem de zmeura si glazura de ciocolata! Uite ce usor se prepara

Daca ai pofta de un desert delicios, incearca aceasta reteta de negresa cu gem de zmeura.

 

Ingrediente:
120 gr ciocolata, tocata
3/4 ceasca unt nesărat
2 cani de zahar
3 oua
1 lingurita vanilie
1 cană faina
3/4-1 ceasca gem de zmeura
3/4 cană frişcă
180gr ciocolată amaruie, tocata
zmeura, pentru servire
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata impreuna cu untul la bain-marie.
Scoateţi castronul de la bain-marie şi se incorporeaza zahărul. Se amestecă bine. Se incorporeaza ouăle, vanilie, se amestecă bine. Adaugati făină şi se amestecă până la omogenizare. Intr-o tava de copt, se aseaza folie de aluminiu.
Se toarna aluatul si se uniformizeaza. Coaceţi la 170C pentru 25-35 minute. Se lasă să se răcească complet. Răspânditi gem de zmeura într-un strat subţire pe partea de sus.
Pentru prepararea glazurii de ciocolata, intr-o cratiţă mică, se aduce la foc mic frisca si incalziti bine, opriti focul.Se adauga ciocolata si se amesteca pana este topita. Se toarnă glazura de ciocolata peste stratul gem şi răspânditi pana se uniformizeaza. Dati la frigider pentru cel puţin 1 oră.
Scoateti din tava si taiati. Serviti rece cu zmeura, scrie restaurantedelux.ro.

Ingrediente:

120 gr ciocolata, tocata
3/4 ceasca unt nesărat
2 cani de zahar
3 oua
1 lingurita vanilie
1 cană faina
3/4-1 ceasca gem de zmeura
3/4 cană frişcă
180gr ciocolată amaruie, tocata
zmeura, pentru servire

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata impreuna cu untul la bain-marie. Scoateţi castronul de la bain-marie şi se incorporeaza zahărul. Se amestecă bine. Se incorporeaza ouăle, vanilie, se amestecă bine. Adaugati făină şi se amestecă până la omogenizare. Intr-o tava de copt, se aseaza folie de aluminiu. 

Se toarna aluatul si se uniformizeaza. Coaceţi la 170C pentru 25-35 minute. Se lasă să se răcească complet. Răspânditi gem de zmeura într-un strat subţire pe partea de sus. 

Pentru prepararea glazurii de ciocolata, intr-o cratiţă mică, se aduce la foc mic frisca si incalziti bine, opriti focul.Se adauga ciocolata si se amesteca pana este topita. Se toarnă glazura de ciocolata peste stratul gem şi răspânditi pana se uniformizeaza. Dati la frigider pentru cel puţin 1 oră. 

Scoateti din tava si taiati. Serviti rece cu zmeura, scrie restaurantedelux.ro.

 


Abonează-te pe

Citește și:

“Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Maria l-a cunoscut pe părintele Calistrat la Ierusalim! Enoriașa nu a putut uita, nici până în prezent, cuvintele pe care i le-a spus

Se oferă 5.000 de euro de persoană! Nicolae Ciucă a făcut anunțul momentului, în urmă cu puțin timp. Cine va putea beneficia de bani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Inevitabil mă voi îngrăşa iar.” Răzvan Popescu a reușit să slăbească 45 de kilograme! Mesajul omului de radio, pentru oamenii care îl critică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri