Muraturile tale nu se vor mai strica niciodata! Incearca acest truc


Există mai multe modalităţi de a conserva legumele pentru iarnă. Cea mai răspândită şi utilizată metodă este murarea lor.

1. Legumele nu trebuie înghesuite, fiindcă au nevoie să respire.

2. Alege cu grijă condimentele: usturoiul, hreanul, boabele de muştar, foile de dafin, mărarul (seminţe, tulpini şi flori), frunzele de ţelină. Pe lângă faptul că dau gust, au şi un rol antibacterian şi sunt sănătoase.

3. Amăreala castraveţilor poate fi înlăturată dacă, după ce sunt tăiaţi felii, se introduc zece minute în lapte puţin sarat.

4. Murăturile nu vor face mucegai dacă se pune în borcan un săculeţ din pânză rară umplut cu boabe de muştar, care să acopere bine suprafaţa murăturilor până la marginea borcanului.

Citeste continuarea pe Frunza-verde.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Avertismentul medicilor! Nu mai mancati muraturi daca suferiti de aceste doua boli

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Medicii avertizeaza! Ce trebuie sa stii inainte de a manca muraturi

5 trucuri pentru muraturi perfecte

Trucuri pentru murături gustoase! Trebuie sa le stii neaparat!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de miercuri, 27 ianuarie 2021, anunțul ANM: temperaturi normale!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri