Medicii avertizeaza! Ce trebuie sa stii inainte de a manca muraturi


Persoanele sanatoase pot consuma frecvent gogosari si castraveti in otet, mai ales daca sunt preparate cu mai putina sare.

In ciuda efectelor benefice, ele sunt interzise celor cu afectiuni renale severe sau celor cu gipertensiune.

Cei mai buni gogosari in otet, fara fierbere si fara conservant! Iata secretul

Castravetii murati au putine calorii, au o incarcatura glicemica mica si contin caroten, acid folic si calciu. Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala trebuie sa-i consume in cantitati mici si sa-i spele de sare inainte de masa.

Cei mai buni gogosari in otet, fara fierbere si fara conservant! Iata secretul

Castravetii in saramura se pastreaza intr-un loc intunecos si uscat, la temparaturi de 10-15 grade pentru a se declansa procesul natural de fermentatie acido-lactic. Castravetii murati poti fi consumati ca atare, intre mese, sau sa garnitura la mancarurile din carne ori legume, precum fasole, mazare, naut, linte, soia.

Cum sa murezi castravetii in DOAR 24 de ore! Ingredientul care ti-i face crocanti costa doar 2 lei!

Muraturile asortate din conopida, varza alba si rosie, gogonele, castraveti, ardei iuti, morcovi si usturoi se recomanda persoanelor sanatoase, alaturi de diverse feluri de mancare din carne, deoarece usureaza digestia.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante. Ce aventuri a trăit artista în Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri