Murături de toamnă: Castraveţi bulgăreşti

Murături de toamnă: Castraveţi bulgăreşti
Murături de toamnă: Castraveţi bulgăreşti

Mod de preparare Murături de toamnă
 
Pune castraveţii, bine îndesaţi, în borcan, ceapă, morcovul, hreanul şi căţelul de usturoi, apoi toate mirodeniile, zahărul, oţetul şi sărea. Completează cu apa.
 
Pune capacul şi înfiletează-l bine. Agită-l bine că să se dizolve ingredientele şi fierbe-l în bain-mărie 30 de minute. Timpul se calculează din momentul în care apa în care fierb borcanele începe să clocotească.  Castraveţii sunt buni de mâncat imediat şi se pot păstra până la un an, în loc răcoros şi la întuneric.

Poftă bună!

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cea mai buna salata de muraturi asortate. Reteta doamnei Gina Bradea nu necesita sterilizare

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Mihaela Rădulescu, primele declarații exclusive, în ziua în care și-a înmormântat mama! Copleșită de durere, și-a găsit puterea să vorbească: „Din suflet…” | EXCLUSIV

Există momente când MUZICA nu mai e doar sunet, ci devine trăire pură. Andra a trăit unul dintre aceste momente. Și-a făcut PUBLICUL SĂ PLÂNGĂ, iar ea nu și-a putut stăpâni lacrimile: "Am tremurat. A fost nod în gât. Și cu greu am dus piesa până la capăt"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

ȘOC în „Casa iubirii”! Moldo riscă ELIMINAREA! De necrezut ce reacție are Kira: „Ne despărțim...”

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies