Murături de toamnă: Castraveţi bulgăreşti


Murături de toamnă: Castraveţi bulgăreşti

Mod de preparare Murături de toamnă
 
Pune castraveţii, bine îndesaţi, în borcan, ceapă, morcovul, hreanul şi căţelul de usturoi, apoi toate mirodeniile, zahărul, oţetul şi sărea. Completează cu apa.
 
Pune capacul şi înfiletează-l bine. Agită-l bine că să se dizolve ingredientele şi fierbe-l în bain-mărie 30 de minute. Timpul se calculează din momentul în care apa în care fierb borcanele începe să clocotească.  Castraveţii sunt buni de mâncat imediat şi se pot păstra până la un an, în loc răcoros şi la întuneric.

Poftă bună!

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:


Abonează-te pe

Citește și:

Gogosari muraturi. Reteta din caietul bunicilor

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Cea mai buna salata de muraturi asortate. Reteta doamnei Gina Bradea nu necesita sterilizare

Ce sa pui in muraturi ca sa nu se mai inmoaie. Simplu si eficient

Reteta de varza murata. Trucurile ca sa iti iasa perfecta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

CITEȘTE: Dieta fără carne. Ce este dieta fara carne

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri