“Mulţumesc tuturor celor care i-au trecut pragul” Casa memorială „Amza Pellea” din Băilești a fost închisă


Oana Pellea, fiica regretatului actor Amza Pellea, a anunțat într-o postare pe contul său de Facebook că a recurs la decizia de a închide casa memorială a actorului din Băilești, județul Dolj.


In articol:

Actrița a invocat ca motive care au dus la acest lucru, procedurile administrative greoaie, neimplicarea autorităților locale și starea în care a ajuns locuința. „ Proceduri administrative, iar condiţiile în care funcţionează nu sunt la standardele pe care memoria tatălui meu le merită! Mulţumesc tuturor celor care i-au trecut pragul. Dacă decidenţii locali sau judeţeni îşi vor manifesta interesul, ceea ce nu au făcut până acum, de a sprijini existența acestei «Case memoriale»… casa memorială va continua să existe. Dacă nu, decizia îmi aparţine în totalitate (casa fiind proprietatea mea). Nu doresc comentarii. Mai ales că majoritatea nu cunosc situaţia reală din teren ”, a scris Oana Pellea, într-un anunț publicat pe pagina ei de Facebook.

Care este motivul pentru care fiica actorului a recurs la acest gest

Oana Pellea

Oana Pellea 

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „E o dulceață, are două luni.” Cine este noul membru al familiei Andreei Marin

Totodată, fiica marelui actor, acuză autoritățile locale de neglijență, nepăsare și rea voință în ceea ce privește casa memorial „ Îmi cer eu scuze (cu toate că nu sunt deloc responsabilă) de neglijența, nepăsarea sau reaua voinţa locale ”, a declarat actrița.

Deși a luat această decizie, Oana Pellea este dispusă la un compromis, dacă autoritățile își vor arăta interesul față de memoria tatălui său „Menționez că discutând cu Primăria Băileşti am fost de acord (de ani buni) să cedez proprietatea cu condiția de a avea grijă de casă şi de a nu i schimba niciodată destinația. Vorbe, vorbe, promisiuni… Voi reanaliza situația şi voi lua decizia optimă pentru a sluji memoria tatălui meu aşa cum merită!”, a adăugat Oana Pellea.

Oana Pellea

Oana Pellea

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Calendar ortodox 10 august 2022. "Sfinte Mucenice Lavrentie, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi"

Modul în care autoritățile au gestionat situația casei memoriale nu este singurul lucru care o nemulțumește pe Oana Pellea. Tot într-o postare pe contul său de Facebook, actrița a povestit un moment dureros pentru ea în care a găsit fotografia tatălui său mutată în spatele Teatrului Național Craiova „Acum câţiva ani i-am găsit fotografia care era pe panoul de onoare în holul principal al Teatrului Naţional Craiova mutată lângă WC, în spate. Mi-a arătat asta un mașinist al teatrului ce avea lacrimi în ochi. La insistenţele mele, fotografia a fost mutată într-un loc mai vizibil”, a afirmat actrița.

În ciuda acestor evenimente, actrița își asigură urmăritorii că va face tot posibilul ca memoria tatălui său „să fie păstrată și promovată așa cum merită”.

Citeste si: „A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum se distribuie pastilele cu iod și de unde pot fi ridicate

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Denis Roabeș de la The Motans s-a logodit după cinci ani de relație: „Fericirea iubește liniștea”

Care este soluția pentru atunci când ai pus prea multă sare în mâncare

Care sunt cele 3 zodii care vor avea mult noroc în perioada următoare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri