Mulți pacienți cu forme grave de Covid-19 nu mai răspund la tratament! Avertismentul medicilor


Coronavirus Romania

Mai mulți medici au observat un fapt îngrijorător despre pacienții infectați cu Covid-19. Ce semnal de alarmă au transmis, după această constatare.


In articol:

Beatrice Mahler, Managerul Institutului Marius Nasta, a declarat că mai mulți dintre pacienții infectați cu Covod-19 care ajung la spital cu forme grave sau moderate nu mai răspund la tratament.

La peste 7 luni de la declararea pandemiei de coronavirus, aproape 32 de milioane de persoane din întreaga lume au fost infectate cu Covid-19, iar 975000 de persoane au murit, în timp ce 62000 de persoane din întreaga lume se află în stare gravă sau

critică, potrivit worldometers.info.

Specialistul de la Marius Nasta îi îndeamnă pe cei care au simptome de Covid-19 să sune la DSP pentru a face testul, înainte de a merge la spital.

„La noi efortul este maxim, nu am simțit deloc o relaxare în ceea ce privește numărul de cazuri, dimpotrivă, cazurile care sunt prezente pe secție sunt cu forme severe și moderate, tot mai multe forme care se remit mult mai dificil sub tratament, pacienți care sunt pe toate grupele de vârstă, n-aș putea spune că sunt doar pacienți vârstnici sau pacienți cu comorbidități.

E adevărat, la ei formele sunt mult mai dificile și mult mai greu de manageriat, pentru că apar dezechilibre și pe celelalte patologii”, a spus Mahler la Digi24.

Mijloacele de transport în comun, de evitat în cazul infectării

Totodată, medicul Beatrice Mahler a pus accentul pe importanța evitării mijloacelor de transport în comun, atunci când pacientul prezintă simptome.

coronavirus
coronavirus

„Un lucru pe care îl sesizăm tot mai mult în ultimele zile și care a crescut foarte mult presiunea pe activitatea colaterală activității din secție sunt cazurile de pacienți cu simptomatologie, pacienți suspecți, care se prezintă de bunăvoie la spital pentru evaluare și testare.

E foarte bine că fac asta, dar ar fi și mai bine dacă ar respecta reglementarea în care telefonul dat către DSP aduce cu sine recoltarea la domiciliu și atunci pacientul nu s-ar mai deplasa – și sper că nu se deplasează cu mijloacele de transport în comun”, a adăugat ea.


Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat, adevărul despre pandemia de coronavirus din România: „Este foarte greșit”

Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o

Se introduc noi măsuri restrictive! De joi, barurile și restaurantele se vor închide mai devreme

Mare atenţie! Nu vă mai salutaţi aşa, pe vreme de pandemie de coronavirus. Avertismentul OMS

Baba Vanga, previziuni până în anul 2100: „Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

// RAUL TIȘA // Cine este soțul Alinei Ceușan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri