Multe femei fac aceste greseli cand prajesc un ou! Trebuie sa stii acest truc


Multe femei fac aceste greseli cand prajesc un ou! Trebuie sa stii acest truc

Este important sa stim cum sa gatim perfect fiecare tip de reteta cu oua.

Atunci cand prajim un ou ochi, untul din tigaie ar trebui sa fie incins, daca acesta nu are o temperatura ridicata ouale nu se vor praji uniform.

Pentru a obtine un galbenus moale in interior, dar gatit perfect in exterior, peste tigaie trebuie amplasat un capac. Acesta nu lasa caldura sa se evapore, iar albusul si galbenusul se vor gati, in timp ce partea de jos se va rumeni.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Are un gust dumnezeiesc de bun! Prajitura "Pufosica" - Blat pufos si crema fina

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Humus rosu - gustos si foarte sanatos

Cea mai buna prajitura din lume! Desert incredibil cu bezea, frisca si banane!

Trucuri in bucatarie: cum sa toci ceapa fara sa lacrimezi si cum elimini excesul de grasime din mancare

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe patul de spital: "Sunt aici pentru..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri