Multe femei fac aceste greseli cand prajesc un ou! Trebuie sa stii acest truc


Este important sa stim cum sa gatim perfect fiecare tip de reteta cu oua.

Atunci cand prajim un ou ochi, untul din tigaie ar trebui sa fie incins, daca acesta nu are o temperatura ridicata ouale nu se vor praji uniform.

Pentru a obtine un galbenus moale in interior, dar gatit perfect in exterior, peste tigaie trebuie amplasat un capac. Acesta nu lasa caldura sa se evapore, iar albusul si galbenusul se vor gati, in timp ce partea de jos se va rumeni.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Are un gust dumnezeiesc de bun! Prajitura "Pufosica" - Blat pufos si crema fina

Detalii șocante! Un cântăreț român și-a bătut soția în mijlocul străzii

Humus rosu - gustos si foarte sanatos

Cea mai buna prajitura din lume! Desert incredibil cu bezea, frisca si banane!

Trucuri in bucatarie: cum sa toci ceapa fara sa lacrimezi si cum elimini excesul de grasime din mancare

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 24 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec traversează momente grele în viața de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri