Motivul pentru care Nicolae Furdui Iancu nu se confesează prietenilor săi și nu își spune niciodată problemele sufletești. „Descărcarea sufletească e spovedania la preot.”

Motivul pentru care Nicolae Furdui Iancu nu se confesează prietenilor săi și nu își spune niciodată problemele sufletești. „Descărcarea sufletească e spovedania la preot.”
Motivul pentru care Nicolae Furdui Iancu nu se confesează prietenilor săi și nu își spune niciodată problemele sufletești. „Descărcarea sufletească e spovedania la preot.”

Nicolae Furdui Iancu a vorbit despre relația cu prietenii și de ce nu merge spre ei niciodată pentru a se confesa.

Nicolae Furdui Iancu, îndrăgitul și cunoscutul interpret de muzică populară, o prezență scenică prin care impresionează de fiecare dată, a vorbit, în cadrul podcastului Cu ai mei, realizat de Iuliana Tudor, despre prietenii pe care îi are și a fost întrebat cum se raportează la aceștia în momentul în care dorește să se confeseze cuiva. Interpretul de muzică populară a mărturisit că în momentul în care are o problemă, nu aleargă spre prieteni pentru a le povesti, ci vorbește despre el doar într-un context deja existent.

Pentru descărcarea sufletească, artistul preferă să meargă la biserică. „E foarte greu în ziua de azi, în afara familiei, să îți găsești un confident loial, cinstit. Am (nr. prieteni). Dar ne spunem lucrurile cu măsură. Nu alerg. Dacă se întâmplă să spun ceva, spun dacă se nimerește, dacă este în context. Dar nu în momentul în care să am o problemă să simt nevoia repede să mă duc să-i spun prietenului problema mea.
Adică într-o discuție, când povestim fiecare despre noi, dacă se nimerește să spun ceva, spun. Dar nu neapărat să simt nevoia să fug, să mă plâng la lume. Mai ales, nu consider că e demn să mergi să te plângi la cineva, în afara familiei. Nu poate să te ajute când ai problemele tale. Descărcarea sufletească e spovedania la preot.”,
a povestit Nicolae Furdui Iancu.

Cum a arătat copilăria lui Nicolae Furdui Iancu

Citește și: Nicolae Furdui Iancu, despre cum a fost născut într-o casă de la munte. De ce l-a născut mama lui acasă? „Se mergea călare, se mergea cu carul cu boi.”

Nicolae Furdui Iancu
Nicolae Furdui Iancu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”

Cunoscutul interpret de muzică populară a povestit, în cadrul unei alte emisiuni, despre cum a arătat copilăria lui și cum simplitatea l-a înconjurat de fiecare dată, alături de familie.  „Părinții mei erau oameni simpli.

Tata era conducător auto. Nu mai este în viață tata, dar mama încă trăiește. Mama era casnică. O familie de muncitori. Eu mai am o soră. Am avut o copilărie frumoasă. Simplă, dar frumoasă. Când aveam 5 ani părinții s-au stabilit la Abrud, iar bunicii au rămas în satul Poiana, cam la 8 km. Acolo m-am născut eu și mergeam în vacanță la bunici. Începeam să cunosc ceea ce vedeam în jurul meu.
Eu în jurul meu nu am văzut decât câmp și pădure. Umblam desculț vara, prin iarbă, prin rouă. Aveam animale, bunicii mei aveau animale, iar eu aveam grijă de animale
.”, a povestit artistul.  

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Nicolae Furdui Iancu
Nicolae Furdui Iancu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies