Nicolae Furdui Iancu, despre cum a fost născut într-o casă de la munte. De ce l-a născut mama lui acasă? „Se mergea călare, se mergea cu carul cu boi.”

Nicolae Furdui Iancu, despre cum a fost născut într-o casă de la munte. De ce l-a născut mama lui acasă?  „Se mergea călare, se mergea cu carul cu boi.”
Nicolae Furdui Iancu, despre cum a fost născut într-o casă de la munte. De ce l-a născut mama lui acasă? „Se mergea călare, se mergea cu carul cu boi.”

Nicolae Furdui Iancu a povestit despre cum a fost născut acasă, în zona de munte.

Interpretul de muzică populară, Nicolae Furdui Iancu, a făcut o retrospectivă a venirii sale pe lume, din spusele părinților săi, iar acesta a povestit, în cadrul podcastului" Cu ai mei", realizat de Iuliana Tudor, cum a fost născut în casa de la munte, unde părinții lui locuiau cu bunicii. Pentru că satul nu avea căi de acces, iar distanța de la casa acestora până în centrul comunei era destul de mare, mama artistului a fost ajutată de o femeie din sat, până când moașa comunei a ajuns la ei. 

„În căsuța aceea de la munte. (Nr. a fost născut acasă) Părinții mei, când s-au căsătorit, au locuit cu părinții tatălui, bunicii mei, și în satul în care m-am născut, comuna Poiana, nu erau căi de acces. Se mergea călare, se mergea pe jos, se mergea cu carul cu boi, dar în niciun caz cu mașina. Și erau distanțe mari până la centrul de comună. Iar în cele din urmă, când a venit moașa comunală, eu eram deja îmbăiat.
Venise o femeie care se pricepea la așa ceva. Uite așa de Sfântul Dumitru a apărut un Nicolae.”,
a povestit Nicolae Furdui Iancu.

Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa

Citește și: Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”

Nicolae Furdui Iancu
Nicolae Furdui Iancu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: “Eu nu prea am o voce sensibilă. Sunt obișnuit cu toate.” Cu ce își drege Nicolae Furdui Iancu vocea înainte de cântări

Artistul a povestit, în cadrul aceluiași podcast, cum a fost copilăria lui fără prezența constantă a tatălui în ea, deoarece era șofer și numărul de ore în care lipsea pe zi era unul foarte mare.

Cu toate acestea, din spusele interpretului, mama reușea să suplinească lipsa lui, atât pentru el, cât și pentru sora sa. „Mama mea a fost model, în felul meu de a fi și de a mă comporta, ea a avut greutate. Tata era foarte mult plecat. Nu am beneficiat de prezența lui. Tata era conducător auto. Pleca dimineața la ora 5 și se întorcea seara, nu avea ore fixe de 8 ore de serviciu.
Eram în prezența lui doar în weekenduri, el era scurt, doar duminica, atunci se muncea și sâmbăta. Suplinea mama, reușea. (nr. lipsa tatălui) Mama era suficient să ne spună: „Lasă, dacă nu ascultați, vine el taică-tu acasă.”,
a povestit Nicolae Furdui Iancu.

Nicolae Furdui Iancu
Nicolae Furdui Iancu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Te dai leu când ești pisică!”. Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! Aflați de la ce a pornit conflictul luni, 24 iunie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

 

 Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

„Sper că am și eu personalitatea mea și că nu sunt doar o copie și un imitator!” Tudor Furdui Iancu, despre avantajele și dezavantajele de a fi copilul lui Nicolae Furdui Iancu

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies