Motivele surprinzatoare pentru care barbatii ejaculeaza prea repede! Nu te-ai fi gandit la asta!


Motivele surprinzatoare pentru care barbatii ejaculeaza prea repede! Nu te-ai fi gandit la asta!

Daca partenerul tau ajunge la orgasm mai repede ca tine, nu trebuie sa te ingrijorezi. Nu este vina ta!

 

Acesta este un lucru trist dar adevarat: in jur de 30% dintre barbati nu sunt satisfacuti de cat de mult rezista in pat, spune un nou studiu publicat in "Journal of Sexual Medicine".
In studiul care a implicat 1200 de barbati, 376 din ei au mentionat ca au ejaculat mai devreme decat si-ar fi dorit in timpul sexului. Apoi, cercetatorii au impartit acesti barbati in doua grupuri: barbati care indeplineau criteriile pentru ejaculare prematura (clasificata ca fiind ejacularea in mai putin de doua minute) si barbati care au rezistat mai mult, insa tot au terminat mai devreme
decat si-ar fi dorit.
In mod interesat, cei mai multi dintre barbatii din studiu nu au indepliniti in totalitate criteriile pentru ejaculare prematura. Acest lucru ar putea indica faptul ca si cei mai sanatosi barbati si-ar dori sa reziste mai mult in pat.
Care au fost motivele pentru ejacularea prematura? Atunci cand cercetatorii au intrebat ce se intampla, cei mai multi barbati din ambele grupuri au spus ca a fost vorba fie de lipsa de control, fie de hipersensibilitate, adica un grad mare de excitatie.
Putini barbati au mentionat probleme cu partenerul, anxietate sau probleme de sanatate.
Avand in vedere ca cei mai multi barbati au mentionat lipsa controlului, ai putea sa-ti ajuti partenerul, spunandu-i ca exista lucruri pe care amandoi le puteti face pentru a rezista mai mult.
Sursa: womenshealthmag.com

Acesta este un lucru trist dar adevarat: in jur de 30% dintre barbati nu sunt satisfacuti de cat de mult rezista in pat, spune un nou studiu publicat in "Journal of Sexual Medicine".In studiul care a implicat 1200 de barbati, 376 din ei au mentionat ca au ejaculat mai devreme decat si-ar fi dorit in timpul sexului. Apoi, cercetatorii au impartit acesti barbati in doua grupuri: barbati care indeplineau criteriile pentru ejaculare prematura (clasificata ca fiind ejacularea in mai putin de doua minute) si barbati care au rezistat mai mult, insa tot au terminat mai devreme decat si-ar fi dorit.


In mod interesat, cei mai multi dintre barbatii din studiu nu au indeplinit in totalitate criteriile pentru ejaculare prematura. Acest lucru ar putea indica faptul ca si cei mai sanatosi barbati si-ar dori sa reziste mai mult in pat. 

Care au fost motivele pentru ejacularea prematura? Atunci cand cercetatorii au intrebat ce se intampla, cei mai multi barbati din ambele grupuri au spus ca a fost vorba fie de lipsa de control, fie de hipersensibilitate, adica un grad mare de excitatie. Putini barbati au mentionat probleme cu partenerul, anxietate sau probleme de sanatate. 

Avand in vedere ca cei mai multi barbati au mentionat lipsa controlului, ai putea sa-ti ajuti partenerul, spunandu-i ca exista lucruri pe care amandoi le puteti face pentru a rezista mai mult.

Sursa: womenshealthmag.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

DESCOPERĂ: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Medicul Virgil Musta propune instaurarea carantinei: „ În două-trei săptămâni vom avea primele rezultate”


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri